Eastborn topmatras Comfortschuim

Eastborn topmatras Comfortschuim

Eastborn topmatras Vivid-foam

Eastborn topmatras Graph'in-foam

Eastborn partnermatras


Eastborn partnermatras

Het Eastborn partnermatras (je t'aime uitvoering) is ideaal voor partners die graag een groot 2-persoons matras willen, maar door verschil in postuur of smaak een andere stevigheid nodig hebben. In het partnermatras kun je per lighelft je eigen comfort kiezen en daarbij het voordeel van een 2-persoons matras behouden, namelijk geen spleet in het midden.

 

Levertijd: 5-6 weken

Gratis levering

 

€ 1.090,00
Op voorraad
Product
Eastborn partnermatras

Eastborn partnermatras

Soms willen mensen graag een 2-persoons matras, maar is dat niet mogelijk, omdat bijvoorbeeld het postuur teveel verschilt. Iemand van 60 kilo heeft meestal ook een andere matras nodig dan iemand van 90 kilogram. Of misschien verschilt de voorkeur ook en wilt de ene partner een zachte matras en de ander een stevige. Je kunt dan 2 aparte matrassen kopen, of eventueel een topmatras. Een 2-persoons topmatras over 2 aparte matrassen werkt ook zeer goed.

Een partnersysteem (Je t'aime uitvoering) biedt misschien wel de beste uitkomst. Waar een topmatras het ligcomfort beïnvloed, lig je bij het partnersysteem gewoon direct op de matras. Het systeem is eigenlijk simpel: In de fabriek van Eastborn worden de matraskernen (daarin zitten de veren, comfortlagen enz.) aan elkaar gemaakt, met daaromheen de matrastijk (matrashoes). De matras voelt dus als een 2-persoonsmatras en ziet er ook zo uit, maar je hebt allebei je eigen ligcomfort. Zonder de spleet in het midden.

 

Alle matrassen zijn te combineren

De hele Eastborn matrascollectie is te combineren tot een parnersysteem, zolang de totale matras maar minimaal 140 cm breed is. Er is keuze uit 8 verschillende matrassen (4 typen in 2 hardheden). En stel dat de matras toch niet bevalt, kun je altijd aanspraak maken op de 60 dagen comfortgarantie. Stel dat de matras toch te stevig is, dan ruilen wij deze om voor een soepele. Over de Eastborn Comfortgarantie kun je hier meer lezen (onderaan de pagina staan de Eastborn matrassen)

Meer informatie
Gewenst ligcomfort Stevig, Medium, Soepel
Matras systeem Pocketvering
Matras optie Wasbare matrastijk, Afneembare matrastijk, Anti-allergisch
Matras merk Eastborn
Garantie 5 jaar