Eastborn topmatras Comfortschuim

Eastborn topmatras Comfortschuim

Eastborn topmatras Graph'in-foam


Eastborn topmatras Vivid foam

Het Eastborn topmatras Graph'in-foam zorgt voor een zeer soepel ligcomfort. Graph'in-foam is ideaal voor mensen die een zeer zacht topmatras willen en het wat warmer hebben in bed. De perfecte warmteregulatie in combinatie met de zeer hoge rekbaarheid van het materiaal, zorgen voor een fris en soepel ligcomfort. 

De afneembare, wasbare, stretch tijk is voorzien van Sensity® behandeling. Dit houdt in dat de stof van de topmatras is behandeld, wat voorkomt dat huisstofmijt een voedingsbodem krijgen. Zo hou je een hygiënische en frisse slaapomgeving.

 

Gratis levering

Levertijd: 2-4 weken

 
€ 450,00
Op voorraad
Product
Eastborn topmatras Graph'in-foam

Eastborn topmatras Graph'in-foam

Graph'in-foam is zeer rekbaar en geeft echt dat "nest" gevoel. Je zakt er wat verder in en de topper voegt zich heerlijk om het lichaam. Omdat je wat dieper in de topmatras ligt, is de ventilatie zeer belangrijk. Een warm en broeierig bed is natuurlijk niet prettig. Daar zit het voordeel van deze topmatras; door de zeer opencellige structuur van het schuim, ademt deze bijzonder goed. Zo blijft het slaapklimaat behaaglijk en fris.

 

 

Waarom een topmatras?

Er zijn meerdere voordelen van een topmatras, waaronder:

 

Comfort: Een topmatras zorgt voor extra comfort, doordat deze zich gemakkelijker naar de contouren van het lichaam voegt. Je zult minder druk op uw schouders en heupen ervaren. Het gevolg is minder "woelen" in bed en daardoor rustiger en meer ontspannen slapen.

 

1-persoonsmatrassen: Wanneer je 2 x 1-persoonsmatrassen hebt, zorgt een topmatras dat je geen last meer heeft van de "spleet" in het midden.

 

Opmaken: Het opmaken van een topmatras is gemakkelijker dan een normale matras. Je hoeft de molton en hoeslakens alleen om de topper te doen, wat een stuk lichter en flexibeler dan de "normale" matras is.

 

Verlenging levensduur van matrassen: Matrassen gaan ongeveer 10 jaar mee. Deze levensduur is afhankelijk van de combinatie van druk, vocht en warmte waar de matras mee te maken krijgt. Een topmatras neemt hiervan een groot gedeelte weg, waardoor de matrassen langer meegaan. De levensduur van een topmatras is ongeveer 5-7 jaar, wanneer je deze regelmatig keert en draait. 

Meer informatie
Matras merk Eastborn
Stevigheid topmatras Soepel
Garantie 2 jaar