Auping matras Adagio

Auping matras Adagio

Auping Evolve matras


Auping Evolve matras

Profiteer nu van voordeel op de Auping matrassen tijdens de Warme winterweken. Stel de matras samen en klik op "voeg toe" om het voordeel te zien.

Het Auping Evolve matras is het eerste matras dat volledig circulair is en daarmee zeer goed voor het milieu. En niet alleen goed voor het milieu, de Evolve matras is ook zeer goed voor je nachtrust. Dit matras heeft een wat zachter ligcomfort en ventileert zeer goed. De 3-zone pocketveren kern zorgt voor de juiste ondersteuning bij schouders, taille en heupen. De matras hoeft niet meer gedraaid te worden.

Waar een normale matras een comfortlaag van schuim heeft, is de Auping Evolve voorzien van een speciale comfortlaag van 3D gebreid polyester. Dit materiaal vormt zich perfect naar het lichaam en zorgt voor de beste ventilatie.

De matrastijk is wasbaar tot 40 graden celcius.

 

Levertijd 3-4 weken

Gratis levering

 

€ 1.095,00
Op voorraad
Product
Auping Evolve matras
Ja
Nee

Auping Evolve matras

 

Kenmerken

  • Matrashoogte 22cm

  • Soepeler ligcomfort
  • comfortlaag van 3D gebreid polyester

  • Afneembare matrastijk

  • 3-comfortzones (schouder-, taille- en heupzone)

  • Verkrijgbaar in soepel, medium, stevig

  • Materialen te traceren door een Circularity passport

  • Geschikt voor elke bedbodem

 


 

Comfort Auping Evolve matras

Dit matras heeft een wat soepeler ligcomfort. Ideaal voor mensen die eerst wat in de matras willen wegzakken en dan pas de steun van de pocketveren ervaren. De comfortlaag van 3D gebreid polyester is 4,5cm dik en kan zich perfect om het lichaam voegen. Daarbij heeft dit materiaal een zeer open structuur, zodat het zeer goed ventileert. Sterker nog, Auping geeft aan dat de Evolve het best ventilerende matras is. 

Door de asymmetrische indeling van de veren, heeft de Evolve een hoofd- en voeteneinde. De onderkant is voorzien van de speciale Auping ventilatiebodem. Je hoeft de matras niet meer te keren en draaien.

Wat ook handig is; dit matras kan voorzien worden van 2 verschillende hardheden binnen een 2-persoons matras (vanaf 160 breed). Perfect voor stellen die een verschillende voorkeur hebben. Of een groot gewichtsverschil. Dan kun je gewoon een 2-persoons matras nemen, zodat je geen spleet in het midden hebt.

 


 

Matrastijk Evolve

De matrastijk van de Evolve is 100% polyester en is afneembaar (d.m.v. een rits) en machine-wasbaar tot 40° graden.

 


 

Omruil garantieOmruil garantie

Wanneer de matras toch te hard of te zacht is, ruilen wij deze geheel kosteloos om binnen hetzelfde type (bijvoorbeeld een medium voor een firm). Indien de matras een afritsbare tijk heeft, ruilen wij alleen de matraskern. 

Geldig voor alle afmetingen

Meer informatie
Gewenst ligcomfort Soepel
Matras systeem Pocketvering
Matras optie Wasbare matrastijk, Afneembare matrastijk, Anti-allergisch
Matras merk Auping
Garantie 5 jaar