Pullman Silverline Luxury matras

Pullman Silverline Luxury matras

Pullman Silverline Excellence matras


Pullman Silverline Excellence matras

Het Pullman Silverline Excellence matras is wat ligcomfort betreft iets soepeler dan de Silverline Premier en iets steviger dan de Silverline Luxury. De comfortlaag van latex zorgt voor een prettig ligcomfort en ondersteunend gevoel. Je zakt er niet volledig in weg, maar het matras zal zich zeer goed om het lichaam vormen. Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een topkwaliteit matras, met een ondersteunend liggevoel. Omdat het Pullman Excellence matras wat soepeler is bij schouders en medium bij heupen, zal de ruggengraat zo recht mogelijk liggen. 

De genopte matrastijk heeft niet alleen een zeer luxe uitstraling, deze is ook doorstikt met een mix van wol, zijde en katoen. Dat geeft een heerlijk behaaglijk en fris slaapklimaat. Door de horizontale handgrepen is de Pullman Premier matras ook gemakkelijk keerbaar.

 

Levertijd: 5-6 weken

Gratis levering

 

€ 899,00
Op voorraad
Product
Pullman Silverline Excellence matras
Ja
Nee

Pullman Silverline Excellence matras

Het Pullman Silverline Excellence matras is geschikt voor elke bedbodem, zowel vlak- als elektrisch verstelbaar. Waar de Silverline Premier een wat steviger ligcomfort heeft, is de Excellence juist wat soepeler. Dat komt door de comfortlaag die op de pocketveren kern ligt. Latex is een rekbaar materiaal wat zich goed naar het lichaam kan vormen. Zeker wanneer je een rug- of zijslaper bent. Als een matras zich beter om de schouder en heupen vormt, ontstaan er op die punten minder druk. Daardoor zul je minder (onnodig) keren en draaien in bed en rustiger slapen.

Wat ook een groot voordeel is; de Silverline Excellence kan geleverd worden in een "Je t'aime" uitvoering. Een 2-persoons matras met links en rechts een andere stevigheid.

 

Silverline matrastijk

Wat het Pullman Silverline Excellende matras helemaal luxe maakt, is de bijzonder luxe matrashoes. Niet alleen ziet deze er schitterend uit, de hoes dient vooral het comfort en ventilatie. Gevuld met natuurlijke materialen zoals wol, zijde en katoen. Wol biedt niet alleen warmte, maar reguleert ook de temperatuur, waardoor je het hele jaar door geniet van een aangename nachtrust. Zijde staat bekend om zijn zachtheid en soepelheid, terwijl katoen zorgt voor een ademende en comfortabele slaapomgeving.

Meer informatie
Gewenst ligcomfort Medium
Matras systeem Pocketvering
Matras merk Pullman
Garantie 5 jaar