Silvana hoofdkussen Comfort geel

Silvana hoofdkussen Comfort Geel

Silvana dekbed Comfort rood

Silvana dekbed Comfort Rood

Silvana hoofdkussen Comfort Groen


Silvana hoofdkussen Comfort Groen

Het Silvana hoofdkussen Comfort groen is zeer stevig. Dit kussen is vooral geschikt voor zijslapers met een breder postuur, die op een steviger matras slapen. Door de inkeping sluit het kussen goed om de nek en schouder en geeft daarom optimale steun.

Het kussen is gevuld met Vita Talalay® latex sticks gemengd met vezelbolletjes. Door de Vita Talalay® latex sticks blijft het groene Comfort kussen goed in vorm en behoudt deze zijn stevigheid. 

 

Levertijd: 2-3 dagen

Gratis verzending

 

€ 79,00
Op voorraad
Product
Silvana hoofdkussen Comfort Groen
60x70
50x70

Silvana hoofdkussen Comfort Groen

De vulling van het groene Silvana Comfort kussen is verdeeld over drie vakken. Het middenvak is iets zachter gevuld dan de zijvakken voor een perfecte positie van het hoofd in elke houding. Via de rits aan de bovenzijde is de vulling te doseren. De nekinkeping zorgt er bovendien voor dat het kussen het hoofd en de nek soepel volgt, zodat de nekwervels ontspannen liggen. De hoes van het kussen, oftewel tijk, is van 100% katoen en is behandeld met Sanitized®. Hierdoor is het kussen huisstofmijtwerend en geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tevens maakt de Sanitized® behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend.

Meer informatie
Lighouding Zijslaper
Kussenvulling Vezelbolletjes, Latex
Stevigheid Stevig
Kussen merk Silvana
Garantie 2 jaar