Silvana Support hoofdkussen oranje Saphir

Silvana Support Saphir

Auping hoofdkussen Dew

Auping Dew kussen

Silvana hoofdkussen Comfort Rood


Silvana hoofdkussen Comfort rood

Het Silvana hoofdkussen Comfort rood is het dunste en zachtste hoofdkussen uit de Comfort-serie. Dit hoofdkussen is vooral geschikt voor mensen die op een zeer zacht bed slapen, of voor mensen die op de buik slapen.

Het kussen is gevuld met Comforel® Soft. Dit zijn hoogwaardige en zeer zachte synthetische vezelbolletjes. De vulling is verdeeld over drie vakken, zodat het Comfort kussen goed zijn vorm behoud. 

 

Levertijd: 2-3 dagen

Gratis verzending

 

€ 79,00
Op voorraad
Product
Silvana hoofdkussen Comfort Rood
60x70
50x70

Silvana hoofdkussen Comfort rood

De vulling van het rode Silvana Comfort kussen is verdeeld over drie vakken. Het middenvak is iets zachter gevuld dan de zijvakken voor een perfecte positie van het hoofd in elke houding. Via de rits aan de bovenzijde is de vulling te doseren. De nekinkeping zorgt er bovendien voor dat het kussen het hoofd en de nek soepel volgt, zodat de nekwervels ontspannen liggen. De hoes van het kussen, oftewel tijk, is van 100% katoen en is behandeld met Sanitized®. Hierdoor is het kussen huisstofmijtwerend en geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tevens maakt de Sanitized® behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend. De Silvana Comfort Rood is wasbaar op 60 graden Celsius. Was het kussen alleen indien noodzakelijk.

Meer informatie
Lighouding Rugslaper, Buikslaper
Kussenvulling Vezelbolletjes
Stevigheid Zacht
Kussen merk Silvana
Garantie 2 jaar