Silvana Royale dekbed Geel

Silvana Royale dekbed Geel

Silvana Royale dekbed Paars

Silvana Royale dekbed Paars

Silvana Royale dekbed Blauw


Silvana Royale dekbed Blauw

Dit dekbed is gevuld met 100% nieuwe witte eendendons en daarom voelt de Silvana Royale Blauw heerlijk zacht en soepel aan. Voorzien van het Nomite® label, wat deze geschikt maakt voor mensen met een huisstofmijt-allergie.

De Silvana Royale Blauw is met name geschikt voor mensen die een winterdekbed zoeken, waar de slaapkamer- en lichaamstemperatuur gemiddeld van zijn. Ook geschikt als voor- en najaarsdekbed, wanneer je een koude slaapkamer hebt.

Je kunt de Silvana dekbedden ook met elkaar combineren tot een 4-seizoenen dekbed. Ze zijn namelijk aan elkaar te verbinden met knoopsgaten.

 

Levertijd: 2-3 dagen

Gratis verzending

 

€ 199,00
Op voorraad
Product
Silvana Royale dekbed Blauw
140x200
140x220
200x200
200x220
240x200
240x220
260x220

Silvana Royale dekbed Blauw

De Silvana Royale dekbedden zijn met elkaar te combineren door middel van de knoopsgaten. Zo kun je met de verschillende warmteklassen een 4-seizoenen dekbed samenstellen.

 

De specificaties:

  • Gevuld met 100% nieuwe witte eendendons

  • 5 jaar garantie

  • RDS gecertificeerd: lees hieronder

  • Zeer soepele katoen-satijnen tijk

  • Wasbaar tot 60°C

  • Nomite® label: geschikt voor mensen met een huisstof-allergie

  • Downafresh® label: De dons is zorgvuldig gereinigd en gedroogd

 

 

RDS gecertificeerd

Dons en veren zijn een bijproduct van de voedingsindustrie. Het dierenwelzijn is voor Silvana echter niet minder van belang. Daarom zijn alle donzen dekbedden en hoofkussens van Silvana gecertificeerd volgens de Responsible Down Standard (RDS).

Dwangvoederen en levend plukken zijn uitgesloten. De gehele productieketen, van boerderij tot eindproduct, wordt daarop periodiek gecontroleerd door het onafhankelijke certificeringsorgaan Control Union. Tevens moet het dons traceerbaar zijn door de gehele keten. Enkel producten die voldoen aan deze eisen mogen het RDS logo dragen.

Meer informatie
Dekbedvulling Dons
Warmteklasse Voor-/Najaarsdekbed, Winterdekbed
Merk Silvana
Garantie 5 jaar