Texeler Slaapzacht satijn

Texeler Slaapzacht satijn

Auping dekbed Dew

Auping dekbed Dew

Silvana Royale dekbed Paars


Silvana Royale dekbed Paars

De Silvana Royale Paars is vooral geschikt als voor- en najaars dekbed. Wanneer je een goed geïsoleerd huis hebt (bijvoorbeeld een nieuwbouw appartement) en daarom een redelijk constante slaapkamertemperatuur, is dit dekbed ook geschikt als "all-season".

De katoensatijn tijk in combinatie met de 100% nieuwe witte eendendons vulling zorgen ervoor dat het dekbed zeer licht en soepel aanvoelt. Het dekbed is RDS gecertificeerd (dierenwelzijn) en voorzien van het Nomite® label, zodat de Silvana Royale Paars geschikt is voor mensen met een huisstofmijt-allergie.

De Silvana dekbedden zijn wasbaar tot 60°C.

 

Levertijd: 2-3 dagen

Gratis verzending

 

€ 179,00
Op voorraad
Product
Silvana Royale dekbed Paars
140x200
140x220
200x200
200x220
240x200
240x220
260x220

Silvana Royale dekbed Paars

De Silvana Royale dekbedden zijn met elkaar te combineren door middel van de knoopsgaten. Zo kun je met de verschillende warmteklassen een 4-seizoenen dekbed samenstellen.

 

De specificaties:

  • Gevuld met 100% nieuwe witte eendendons

  • 5 jaar garantie

  • RDS gecertificeerd: lees hieronder

  • Zeer soepele katoen-satijnen tijk

  • Wasbaar tot 60°C

  • Nomite® label: geschikt voor mensen met een huisstof-allergie

  • Downafresh® label: De dons is zorgvuldig gereinigd en gedroogd

 

 

RDS gecertificeerd

Dons en veren zijn een bijproduct van de voedingsindustrie. Het dierenwelzijn is voor Silvana echter niet minder van belang. Daarom zijn alle donzen dekbedden en hoofkussens van Silvana gecertificeerd volgens de Responsible Down Standard (RDS).

Dwangvoederen en levend plukken zijn uitgesloten. De gehele productieketen, van boerderij tot eindproduct, wordt daarop periodiek gecontroleerd door het onafhankelijke certificeringsorgaan Control Union. Tevens moet het dons traceerbaar zijn door de gehele keten. Enkel producten die voldoen aan deze eisen mogen het RDS logo dragen.

Meer informatie
Dekbedvulling Dons
Warmteklasse Voor-/Najaarsdekbed
Merk Silvana
Garantie 5 jaar