Texeler PuurNatuur

Texeler PuurNatuur

Texeler dekbed Multikeus

Texeler Multikeus hoogzomer

Texeler Slaapzacht satijn

Texeler Slaapzacht satijn

• 4-seizoenen (warmteklasse 3+4)

• 100% Texels lamswol

• Katoen-satijnen tijk

• Geproduceerd volgens Texelwool Comfortsysteem

• 5 jaar garantie op fabricagefouten

 

Levertijd: 3-5 werkdagen

 

€ 249,00
Op voorraad
SKU
Texeler Slaapzacht satijn

Texeler Slaapzacht satijn

Wanneer u op zoek bent naar zeer comfortabel en luxueus slaapcomfort, is de Texeler Slaapzacht satijn de beste keuze. Het dekbed is gevuld met 100% Texels lamswol, de zachtste wol die bestaat. De katoen-satijnen tijk zorgt ervoor dat het dekbed bijzonder prettig en soepel aanvoelt.

 

Dit wollen dekbed is opgebouwd uit meerdere, dunne lagen wol: het Texelwool Comfortsysteem. Door deze techniek toe te passen krijgt het dekbed meer volume en voelt ook veel lichter en soepeler aan.

 

Dit dekbed bestaat uit 2 delen: Een zomerdeel (250 gr/m²) en een voor- en najaarsdeels (450 gr/m²). De twee delen zijn in de winter aan elkaar te ritsen. U stelt makkelijk een comfortabel winterdekbed samen, met een vulling van 700 gr/m2.

 
 

Waddengoud Waddengoud

Waddengoud is het keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied. Waddengoud geeft u de garantie dat de producten uit dit gebied afkomstig zijn en op een duurzame wijze zijn gemaakt. Kijk op http://www.waddengoud.nl/ voor meer informatie over het keurmerk.

 
 
 

Woolmark Woolmark

Het Woolmark keurmerk waarborgt dat uw aankoop is gemaakt van zuivere scheerwol. Ook voldoet de scheerwol aan de strenge kwaliteitseisen van The Woolmark Company. Producten die dit label mogen dragen zijn gegarandeerd gemaakt met de beste scheerwol.

 
 
 

Echt Texels Product Echt Texels product

Texel heeft een eigen keurmerk voor authentieke producten van het eiland. Producten die voorzien zijn van dit label zijn voorzien van de unieke eiland-kwaliteit.

 
 
 
Meer informatie
Dekbedvulling Wol
Warmteklasse 4-Seizoenen
Merk Texeler
Garantie 5 jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Texeler Slaapzacht satijn
Uw waardering