Donsdekbed Life-time 4-seizoenen, 90% eendendons

Donzen dekbed Life-time 4-seizoenen, 90% eendendons

Silvana Royale dekbed Paars

Silvana Royale dekbed Paars

Texeler Slaapzacht satijn


Texeler Slaapzacht satijn

Het Texeler slaapzacht satijn dekbed is gevuld met 100% Texels lamswol, wat heerlijk zacht is. De katoen-satijnen tijk zorgt ervoor dat het dekbed bijzonder prettig en soepel aanvoelt.

Dit 4-seizoenen dekbed bestaat uit 2 lagen; een wat dikker (warmteklasse 3) voor- en najaarsgedeelte en een dunnere laag (warmteklasse 4) voor de zomer. Deze zijn te verbinden door een ritssluiting tot een zeer warm winterdekbed.

 

Levertijd: 3-5 werkdagen

Gratis levering

 

€ 289,00
Op voorraad
Product
Texeler Slaapzacht satijn
140x200
140x220
200x200
200x220
240x200
240x220

Texeler Slaapzacht satijn

 

Kenmerken:

  • 4-seizoenen (warmteklasse 3+4)

  • 100% Texels lamswol

  • Katoen-satijnen tijk

  • 5 jaar garantie op fabricagefouten

 

De Texeler slaapzacht satijn voelt zeer zacht aan. Dat komt door het gebruik van de zeer zachte lamswol, in combinatie met de katoen/satijnen tijk. Daarbij voelt het dekbed door de speciale vernaaldingstechniek van Texeler ook zeer soepel aan.

Een 4-seizoenen dekbed heeft als voordeel dat het bij elke jaargetijde past, omdat je de 2 delen los van elkaar kunt gebruiken. Zeker wanneer je huis niet zo goed geïsoleerd is, dus warm in de zomer en koud in winter, raden wij een 4-seizoenen dekbed aan. 

 

 

Waddengoud Waddengoud

Waddengoud is het keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied. Waddengoud geeft de garantie dat de producten uit dit gebied afkomstig zijn en op een duurzame wijze zijn gemaakt.

 

 

Woolmark Woolmark

Het Woolmark keurmerk waarborgt dat jou aankoop is gemaakt van zuivere scheerwol. Ook voldoet de scheerwol aan de strenge kwaliteitseisen van The Woolmark Company. Producten die dit label mogen dragen zijn gegarandeerd gemaakt met de beste scheerwol.

 

 

Echt Texels Product Echt Texels product

Texel heeft een eigen keurmerk voor authentieke producten van het eiland. Producten die voorzien zijn van dit label zijn voorzien van de unieke eiland-kwaliteit.

Meer informatie
Dekbedvulling Wol
Warmteklasse 4-Seizoenen
Merk Texeler
Garantie 5 jaar