Tempur hoofdkussen Symphony SmartCool

Tempur Symphony SmartCool™

Silvana Support Fluorine


Silvana Support Fluorine

  • Beetje stevig

  • Hoofdkussen met neksteun (60x70)

  • Comfrorel® Supreme & Nature Bamboo®

  • Katoenen tijk

  • Anti-allergisch en anti-huisstofmijt

  • Tot 60° wasbaar

 

Levertijd: 2-3 werkdagen

Gratis verzending

 

€ 119,00
Op voorraad
Product
Silvana Support Fluorine

Silvana Support Blauw Fluorine

De Silvana Support Fluorine is een "beetje stevig", anti-allergisch hoofdkussen. Ideaal is voor zijslapers die op een niet al al te stevig bed slapen. De neksteun zorgt dat uw nek zich perfect kan ontspannen en in een rechte lijn met uw ruggenwervel ligt.

 

De Comforel® Supreme en Bamboo nature® vulling: Zeer fijne, holle synthetische vezel die tot een bolletje "gekroesd" is. Dit zorgt voor een grote luchtinhoud waardoor het zeer goed ventileert. Het materiaal verspreidt zich zeer gemakkelijk, waardoor er geen "klontvorming" in het kussen ontstaat. De vulling is door de ritssluiting doseerbaar. Zo kunt u het kussen wat dikker of dunner maken.

 

Bamboe komt steeds meer voor in het slaaptextiel. De bamboevezel voelt heerlijk zacht aan en voert het transpiratievocht enorm snel af.

 

De neksteun van Vita Talalay latex® met schoudercontour zorgt voor een optimale ondersteuning. Talalay latex kenmerkt zich door een zeer open celstructuur, waardoor dit materiaal optimaal ventileert. Door de schoudercontour sluit het hoofdkussen beter om de nek en schouder.

 

De katoenen tijk is behandeld met Sanitized®. Dit is een hightech coating die een omgeving creëert waarin micro-organismen als bacteriën, schimmels en de huisstofmijt zich niet kunnen ontwikkelen en zorgt voor de perfecte vochtregulering. Deze hightech-coating kan niet worden uitgewassen.

 

Wanneer u dit kussen wilt wassen, dient u de neksteun door middel van de ritssluiting te verwijderen.

Meer informatie
Lighouding Zijslaper, Rugslaper
Kussenvulling Vezelbolletjes, Latex
Stevigheid Medium
Kussen merk Silvana
Garantie 2 jaar