Silvana Support hoofdkussen oranje Saphir

Silvana Support Saphir

Silvana Support Grenat


Silvana Support Grenat

  • Extra zacht

  • Hoofdkussen met neksteun (60x70)

  • Comforel® soft vulling

  • Katoenen tijk

  • Anti-allergisch en anti-huisstofmijt

  • Tot 60° wasbaar

 

Levertijd: 2-3 werkdagen

Gratis verzending

 

€ 119,00
Op voorraad
Product
Silvana Support Grenat
60x70
50x70
Geen molton
Silvana molton

Silvana Support Grenat

De Silvana Support Grenat is een extra zacht hoofdkussen die ideaal is voor buikslapers. Ook voor mensen die een zeer zacht bed hebben, en daardoor met de schouder dieper in de matras liggen, is dit kussen zeer geschikt.

 

De Comforel® soft vulling: Kleine vezelbolletjes, gemaakt van holle synthetische vezels. De vulling verspreidt zich zeer gemakkelijk, waardoor er geen "klontvorming" in het kussen ontstaat. De ventilatie is uitstekend, doordat er veel lucht doorheen kan stromen. Ook is de vulling door de ritssluiting doseerbaar. Zo kunt u het kussen wat dikker of dunner maken.

 

De neksteun van Vita Talalay latex® met schoudercontour zorgt voor een optimale ondersteuning. Talalay latex kenmerkt zich door een zeer open celstructuur, waardoor dit materiaal optimaal ventileert. Door de schoudercontour sluit het hoofdkussen beter om de nek en schouder.

 

De katoenen tijk is behandeld met Sanitized®. Dit is een hightech coating die een omgeving creëert waarin micro-organismen als bacteriën, schimmels en de huisstofmijt zich niet kunnen ontwikkelen en zorgt voor de perfecte vochtregulering. Deze hightech-coating kan niet worden uitgewassen.

 

Wanneer u dit kussen wilt wassen, dient u de neksteun door middel van de ritssluiting te verwijderen.

Meer informatie
Lighouding Buikslaper
Kussenvulling Vezelbolletjes, Latex
Stevigheid Zacht
Kussen merk Silvana
Garantie 2 jaar