Tempur matras Pro

Tempur matras Pro SmartCool

Tempur matras Prima

Tempur matras Prima

Tempur matras Pro Plus SmartCool


Tempur matras Pro Plus SmartCool

Ontdek de ultieme nachtrust met het Tempur Pro Plus SmartCool Matras - een meesterwerk in comfort, ondersteuning en innovatie. Dit matras is ontworpen om verder te gaan dan de standaard, met drukverlagende eigenschappen, perfecte lichaamsondersteuning en de slimme toevoeging van de revolutionaire SmartCool technologie. Dankzij de SmartCool Technology™️, voelen de matrassen heerlijk fris aan gedurende de nacht. Daarbij mag de SmartCool hoes tot 60 graden gewassen worden in de wasmachine.

Tempur matrassen zijn geschikt voor elke bedbodem. De Tempur Pro Plus matras hoeft niet gekeerd en gedraaid te worden; de matras is 1-zijdig beslaapbaar.

 

Levertijd: 2 tot 8 weken (afhankelijk van de afmeting)

Gratis levering

Normale prijs € 1.899,00 Speciale prijs € 1.519,20
Op voorraad
Product
Tempur matras Pro Plus SmartCool
70x200
80x200
80x210
80x220
90x200
90x210
90x220
100x200
100x210
100x220
120x200
140x200
160x200
160x210
160x220
180x200
180x210
180x220
200x200
200x210
200x220
 
Soft
 
Medium Firm
 
Firm
Ja
Nee

Ervaar luxe comfort en slimme koeling met het Tempur Pro Plus SmartCool matras

 

Drukverlagende Perfectie

Het Tempur Pro Plus SmartCool Matras staat synoniem voor ongeëvenaard comfort met zijn geavanceerde drukverlagende eigenschappen. Geniet van een weldadige nachtrust terwijl het matras zich aanpast aan de contouren van je lichaam, waardoor drukpunten verminderen en spanning wordt verlicht.

 

Optimale lichaamsondersteuning

Elke nacht verdient de beste ondersteuning, en dat is precies wat het Tempur Pro Plus SmartCool Matras biedt. Het matras is vakkundig vervaardigd om je lichaam perfect te ondersteunen, ongeacht je slaaphouding, zodat je elke ochtend verfrist ontwaakt.

 

Drie hardheidsgraden, voor jouw voorkeur

Personaliseer je slaapervaring met de keuze uit drie verschillende hardheidsgraden. Of je nu de voorkeur geeft aan zacht, medium of stevig, het Tempur Pro Plus SmartCool Matras is afgestemd op jouw individuele behoeften voor een gepersonaliseerde en comfortabele nachtrust.

 

Innovatieve SmartCool Technologie

Zeg vaarwel tegen nachtelijk zweten en ongemak met de ingebouwde SmartCool technologie. Dit intelligente systeem reguleert de temperatuur van het matras, zodat je altijd kunt genieten van een aangename en verkoelende slaapomgeving, ongeacht het seizoen.

 

Waarom kiezen voor het Tempur Pro Plus SmartCool Matras?

  • Revolutionaire Technologie: De SmartCool technologie zet een nieuwe standaard voor slaapcomfort door oververhitting te voorkomen.
  • Drukverlagend Comfort: Ervaar de unieke Tempur sensatie van gewichtloosheid en verminderde druk op je lichaam.
  • Maatwerk: Kies de hardheid die bij je past voor een op maat gemaakte slaapervaring.
  • Duurzame Kwaliteit: Gemaakt met hoogwaardige materialen voor een langdurige investering in je slaapcomfort.

 

Onderhoud en Duurzaamheid

Het Tempur Pro Plus SmartCool Matras is niet alleen een symbool van luxe comfort, maar ook van duurzaamheid. Met de juiste zorg blijft dit matras jarenlang in topconditie, waardoor het een waardevolle investering is voor de toekomst van je slaap.

 

Tempur product garantie

De garantietermijn van Tempur matrassen is 10 jaar volledig. Het matras dient dan wel geregistreerd te worden bij Tempur.

 

 

Omruil garantieTempur 90 dagen omruil garantie

Indien de matras toch te hard of te zacht is, ruilen wij deze geheel kosteloos om voor een compleet ander Tempur matras. Dus niet alleen type maar ook dikte. Wanneer je overstapt naar een duurdere of juist goedkopere, wordt het prijsverschil verrekend

Geldig voor alle afmetingen.

 

 

Ruimtevaart

Het enige matras- en kussenmerk dat erkend is door NASA en gecertificeerd is door de Space Foundation. De basis van elk kussen en matras dat Tempur maakt, is het authentieke Tempur®️ materiaal dat is ontstaan uit NASA-technologie. Eind jaren zestig vonden wetenschappers van NASA een geheel nieuw materiaal uit voor gebruik binnen de spaceshuttles. De oprichters zagen in welk uniek potentieel dit materiaal bood. Ze zijn de oorspronkelijke uitvinding van NASA gaan doorontwikkelen tot Tempur®️ materiaal en creëerden zo de eerste visco-elastische matras en visco-elastische kussen ter wereld.

Meer informatie
Gewenst ligcomfort Stevig, Medium, Soepel
Matras systeem Visco-elastisch (traagschuim)
Matras optie Wasbare matrastijk, Afneembare matrastijk, Anti-allergisch
Matras merk Tempur
Garantie 10 jaar