Tempur One boxspring


Tempur One boxspring

De Tempur One boxspring is de nieuwste boxspring van Tempur. Je kunt deze in een aantal stappen geheel zelf samenstellen met keuze uit diverse hoofdborden, kleuren en natuurlijk alle Tempur matrassen. De kleur op de foto is "Stone grey" met het Plain hoofdbord.

 

Levertijd: 2-8 weken (afhankelijk van de kleur)

Gratis levering en montage

 

€ 4.050,00
Op voorraad
Product
Tempur One boxspring
160x200
160x210
180x200
180x210
 
Stone grey
 
Light aqua
 
Dark aqua
 
Dark brown
 
Dark grey
 
Grey
 
Blue
 
Light brown
 
Light grey
 
Yellow
 
Orange
 
Pink
 
Purple
Ja
Nee

Tempur One boxspring

De Tempur One boxspring is de opvolger van de Micro Tech-serie. De pocketvering boxspring zorgt voor een comfortabele basis. De boxsprings en hoofdborden zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. De Tempur One boxspring is in een aantal simpele stappen samen te stellen:

 

 

Uitvoering boxspring One

Je kunt kiezen voor een vlakke uitvoering of een elektrisch verstelbare uitvoering. Bij de elektrisch verstelbare uitvoering krijg je 2-motorige bedbodems. Zowel hoofd- als voeteneinde zijn dan verstelbaar. Het voeteinde is uitgerust met een knieknik.

 

 

Tempur One hoofdborden

Er is keuze uit 3 soorten hoofdborden, namelijk het hoofdbord Plain, Stitch en Graphic. Elk met een eigen uiterlijk en beschikbaar in 12 verschillende kleuren. De hoogte van de hoofdborden is 100cm hoog vanaf de grond en de breedte is gelijk aan de boxspring.

 


 

Tempur matrassen

De Tempur One boxspring is te combineren met alle Tempur matrassen.

 


 

Tempur Comfortgarantie

En natuurlijk kun je altijd gebruik maken van de 90 dagen comfortgarantie op Tempur matrassen: Indien de matras toch te hard of te zacht is, ruilen wij deze geheel kosteloos om voor een compleet ander Tempur matras. Dus niet alleen type maar ook dikte. Wanneer je overstapt naar een duurdere of juist goedkopere matras, wordt het prijsverschil verrekend.

 

Tempur 90 dagen omruil garantie

Meer informatie
Merk Bed Tempur
Type bed Boxspring
Garantie 10 jaar op matrassen, 7 jaar op boxspring en hoofdbord