Silvana Royale dekbed Groen

Silvana Royale dekbed groen

Texeler Multikeus winter


Texeler Multikeus winter

Dit wollen winterdekbed van Texeler is gevuld met 600 gram/m² zuiver Texelse scheerwol. Ideaal voor mensen die een koude slaapkamer hebben, of gewoon een warm dekbed willen. De percal tijk (100% katoen) zorgt ervoor dat het dekbed heerlijk soepel aanvoelt.

 

Levertijd: 3-5 werkdagen

Gratis levering

 

€ 152,00
Op voorraad
Product
Texeler Multikeus winter
140x200
140x220
200x200
200x220
240x200
240x220

Texeler Multikeus winter

 

  • Winterdekbed (warmteklasse 1)

  • 600 gram/m²

  • Koppelmogelijkheden met andere Multikeus

  • 100% Texelse scheerwol

  • Percal tijk (100% katoen)

  • 5 jaar garantie op fabricagefouten

 

Dankzij de speciale weeftechniek van Texeler wordt de wol met speciale naalden horizontaal en verticaal verweven. Door dit unieke vernaaldingsproces krijgt het dekbed extra volume. Hierdoor voelt het dekbed zeer licht en luchtig aan.

 


 

Waddengoud Waddengoud

Waddengoud is het keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied. Waddengoud geeft de garantie dat de producten uit dit gebied afkomstig zijn en op een duurzame wijze zijn gemaakt.

 

Woolmark Woolmark

Het Woolmark keurmerk waarborgt dat jouw aankoop is gemaakt van zuivere scheerwol. Ook voldoet de scheerwol aan de strenge kwaliteitseisen van The Woolmark Company. Producten die dit label mogen dragen zijn gegarandeerd gemaakt met de beste scheerwol.

 

Echt Texels Product Echt Texels product

Texel heeft een eigen keurmerk voor authentieke producten van het eiland. Producten die voorzien zijn van dit label zijn voorzien van de unieke eiland-kwaliteit.

Meer informatie
Dekbedvulling Wol
Warmteklasse Winterdekbed
Merk Texeler
Garantie 5 jaar