Auping Original bed

Auping Original bed

Auping Noa bed

Auping Noa

Auping Kiruna boxspring


Auping Kiruna boxspring

De Auping Kiruna boxspring is de meest luxe boxspring in het Auping assortiment. De natuurlijke materialen zorgen voor een optimale nachtrust. De Kiruna is samen te stellen met diverse hoofdborden, matrassen en topmatrassen. En natuurlijk zijn er vele kleurmogelijkheden.

 

Hieronder kun je de Auping Kiruna boxspring samenstellen. Kies de gewenste breedte en begin met de configuratie.

 

Gratis levering en montage

Levertijd: 6 weken

 

€ 7.340,00
Op voorraad
Product
Auping Kiruna boxspring
120x200
120x210
120x220
140x200
140x210
140x220
160x200
160x210
160x220
180x200
180x210
180x220
200x200
200x210
200x220
Ja
Nee

Auping Kiruna boxspring

 

Auping Kiruna matrassen en topmatrassen

Er is keuze uit 2 matrassen (Unik en Sami) en 2 topmatrassen. De Kiruna matrassen worden gestoffeerd in de boxspringkleur en zijn voorzien van een 7-zone, pocketveren kern. Beide matrassen hebben een paardenhaar drukverdeler en een comfortlaag van HR-schuim, wat voor een goede steun en ventilatie zorgt.

Het verschil tussen de Kiruna Unik en Kiruna Sami matras is het uiterlijk. De Unik matras heeft een rondom een biesrand en 4 verticale handgrepen. De biesrand kan in diverse kleuren gekozen worden.

De Kiruna topmatras kan worden uitgevoerd met een toplaag van wol of van paardenhaar. De kern van beide topmatrassen is Pura-latex. Deze zeer soepele latex heeft een zeer open structuur, wat voor een hoge flexibiliteit en ventilatie zorgt.

 

Auping Kiruna matrassen

 


 

Auping AVS systeem

De Auping Kiruna boxsprings zijn voorzien van het unieke, door Auping ontwikkelde AVS® systeem, wat staat voor Actieve Ventilatie en Support. De basis van de Auping Original boxspring is een spiraal. De spiraalbodem is voor 80% open structuur en daardoor blijft de onderkant van de boxspring vrij voor aanvoer van frisse lucht.

De spiraalbodem heeft tevens meer dan 10.000 drukpunten die het lichaam tijdens de nacht goed ondersteunen en het gewicht evenredig verdelen. In combinatie met pocketveren en de ventilerende toplaag is de Original boxspring de perfecte basis.

  


 

Vlak en elektrisch verstelbaar

De Auping Kiruna boxsprings worden geleverd in 4 uitvoeringen, namelijk niet-verstelbaar, 1-motorig, 2-motorig en 3-motorig. De matras zit gekoppeld aan de boxspring, zodat deze niet kan verschuiven wanneer het bed verstel wordt.

 


 

Stoffen en kleuren

Met de veelzijdige stoffencollectie die bestaat uit meer dan 80 kleuren, kun je oneindig variëren en de Kiruna boxspring de uitstraling geven die je wenst. Stuk voor stuk hoogwaardige stoffen die zeer prettig en comfortabel aanvoelen, een mooie uitstraling hebben en ontworpen met een duurzaam karakter.

 


 

Ervaar de Auping Kiruna boxspring zelf

Je bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar je de Kiruna boxspring en alle mogelijkheden kunt zien en testen. Dan kunnen we je goed adviseren en helpen om het juiste bed samen te stellen.

Meer informatie
Merk Bed Auping
Type bed Boxspring
Garantie 5 jaar op matrassen, 3 jaar op topmatrassen, 5 jaar op motoren en elektronica, 5 jaar op boxsprings