Auping Evolve matras

Auping Evolve matras

Auping Auronde deelbaar

Auping Auronde deelbaar

Auping Noa


Auping Noa

De Auping Noa is ontworpen door de Deense designer en architect Eva Harlou. De Noa kenmerkt zich door een eenvoudige vorm en natuurlijke materialen. Gemaakt van sterk beukenhout met eikenfineer en verkrijgbaar in 6 kleuren. Daarbij is er keuze uit een opengewerkt hoofdbord en een dicht hoofdbord.

Ook bijzonder zijn de optionele wielen. Deze zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel. Het bed is hiermee makkelijk te verplaatsen om bijvoorbeeld te stofzuigen.

Maak ledikant Noa compleet met het Auping Noa tafeltje. Deze kan zowel horizontaal als verticaal naast het bed gezet worden en is voorzien van een lectuurhouder.

 

Levertijd: 5-6 weken

Gratis levering en montage

 

€ 3.710,00
Op voorraad
Product
Auping Noa
 
Balanced oak 20
 
Midnight black oak 21
 
Soft white oak 22
 
Chocolat brown oak 23
 
Dark blue oak 24
 
Coffee brown oak 25
Ja
Nee

Auping Noa

De Auping Noa is het nieuwste ledikant van Auping. Eenvoudig vormgegeven en gemaakt van natuurlijke materialen. Geheel zelf samen te stellen met keuze uit diverse afmetingen, 6 kleuren,  2 verschillende hoogtes en 2 hoofdborden.

 

 

Buitenwerks afmetingen Noa

 

Lengte: + 4 cm zonder hoofdbord

Lengte: + 6,5 cm met hoofdbord

Breedte: + 3 cm

 

Hoogte hoofdborden: 83 cm vanaf de grond (bij lage uitvoering bed)

Oversteek hoofdborden: 8 cm aan weerszijden van het Noa bed

 

Hoogte ledikant Noa laag: 31 cm

Hoogte ledikant Noa hoog: 36 cm

 

 

Hoofdbord Noa

De Auping Noa is compleet te maken met een licht gebogen hoofdbord in 2 uitvoeringen; een opengewerkt hoofdbord en een dicht hoofdbord. De hoogte van de hoofdborden vanaf de grond gemeten, is 83 cm bij de lage uitvoering van het bed. Wanneer je voor de hoge uitvoering van het bed kiest, meet het hoofdbord 88 cm vanaf de grond.

 

 

Noa tafel

De Noa tafel met magazinehouder kan horizontaal of verticaal naast het bed gezet worden. De tafel is gemaakt van beuken multiplex met eiken fineer en gepoedercoat staal. Standaard voorzien van een afneembare magazinehouder van vilt.

De afmeting van de tafel is 53x36. In horizontale stand is de tafel 32 cm hoog.

Gekanteld kan het tafeltje in 3 hoogtes gezet worden: 53, 59 en 65 cm.

 

 

Ervaar de Auping Noa zelf

Je bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar de Auping Noa en alle gepresenteerd zijn. Dan kunnen we je goed adviseren en helpen om het juiste bed samen te stellen.

 

Meer informatie
Merk Bed Auping
Type bed Ledikant
Garantie 5 jaar op matrassen, 5 jaar op bedombouw, 35 jaar op spiralen