Auping Essential pure white

Auping Essential

Auping Original bed


Auping Original

De Auping Original is een "Stand-alone" bed. Er is geen frame waar de spiraalbodems in rusten; de spiralen staan op een eigen onderstel. De Original is uitvoerbaar met alle Auping spiralen en matrassen. Het hoofdbord (optioneel) kan in alle Auping stofkleuren.

 

Gratis levering en montage

Levertijd: 3-4 weken

 

€ 740,00
Op voorraad
Product
Auping Original

Auping Original

De Auping Original is een "stand-alone" bed: Een bed zonder omrandig. Daardoor heeft de Original een strak en industrieel ontwerp. Eventueel kunt u voor een hoofdbord kiezen om het plaatje compleet te maken. Het hoofdbord is leverbaar in vele kleuren. 

 

Auping Original bed


 

Hoogte

De instaphoogte zonder matras is 33 centimeter. Tel daar de matrasdikte bij op en u weet de totale hoogte van het bed. Optioneel kunt u kiezen voor verhogingspoten, welke het bed 7 cm hoger maken. Een hoger bed is niet alleen gemakkelijk om in en uit bed te stappen, ook het opmaken en stofzuigen onder het bed kost minder moeite.

 

Schuiven

Door het ontbreken van een omranding, zouden de matrassen kunnen wegschuiven. Het Auping bevestigingsysteem zorgt ervoor dat dat niet gebeurt. De Auping matrassen en bedbodems worden aan elkaar gekoppeld, zodat alles netjes recht blijft liggen. Deze bevestigingen worden standaard bij de Auping bedden geleverd.

  


 

Spiraalbodems en matrassen

De Auping Original is te combineren met alle spiraalbodems en matrassen van Auping. 

 

Auping Original bed

 

Ervaar de Auping Original zelf

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar u de Auping Original en alle mogelijkheden kunt zien en testen. Dan kunnen we u goed adviseren en helpen om het juiste bed samen te stellen. 

Meer informatie
Merk Bed Auping
Type bed Ledikant
Garantie 5 jaar op bedombouw, 35 jaar op spiralen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Auping Original bed
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!