Texeler Multikeus Winter

Texeler Multikeus winter

Texeler Tencel 365

Texeler Tencel 365 dekbed

Polydaun zomerdekbed Bamboe


Polydaun zomerdekbed Bamboe

Dit bamboe zomerdekbed is licht van gewicht, zeer soepel en voelt lekker koel aan. Door de uitstekende temperatuur-regulerende en ademende eigenschappen, is een bamboe dekbed uitermate geschikt voor warme zomernachten en mensen die veel transpireren. Bamboe kan wel 4 keer zoveel vocht opnemen als katoen en staat dat ook veel sneller af. Daardoor krijg je een droog en behaaglijk slaapklimaat en heb je geen last meer van broeierige nachten. Het dekbed is wasbaar tot 30°C en anti-allergisch.

 

Levertijd: 2-3 dagen

Gratis levering

 

€ 55,00
Op voorraad
Product
Polydaun zomerdekbed Bamboe
140x200
140x220
200x200
240x200
240x220

Polydaun zomerdekbed Bamboe

 

Warmteklasse: 4 (zomer)

Vulling: 100% Bamboe

Tijk: 100% percale katoen

Wasbaar: 30°C

 

 

Bamboe en ventilatie

Vaak horen wij van klanten dat ze in de zomer alleen onder een laken slapen, maar dan later in de nacht wakker worden omdat het toch te fris is. Dat is ook het lastige van de zomer; als je gaat slapen kan het nog zeer warm zijn, maar naarmate de nacht vordert, krijg je het toch vaak koud. Bamboe voelt heerlijk koel en biedt toch genoeg warmte voor als de lichaams-temperatuur daalt. Omdat bamboe zeer goed en vocht opneemt en snel loslaat (ventileert), zul je geen last meer hebben van een klam slaapklimaat. Machine-wasbaar tot 30°C.

 

 

Garantie

Voor Auping dekbedden geldt standaard een volledige garantie van 2 jaar. Wanneer je het dekbed online registreert, kun je aanspraak maken op 3 jaar additionele garantie op basis van afschrijving. Je ontvangt dan in voorkomend geval een korting, berekend als percentage over de aanschafwaarde van het oorspronkelijke product, op de aanschafprijs van een vervangend product. De totale garantieperiode voor dekbedden bedraagt na registratie dus 5 jaar. In 2 tot 3 jaar na factuurdatum ontvang je 75% korting, in 3 tot 4 jaar 50% korting en in 4 tot 5 jaar 25% korting, alles berekent over de originele aanschafwaarde van het eerste product.

Meer informatie
Dekbedvulling Bamboe
Warmteklasse Zomerdekbed
Merk Polydaun
Garantie 3 jaar