Polydaun bamboe dekbed

Polydaun zomerdekbed Bamboe

Silvana Royale dekbed Groen

Silvana Royale dekbed groen

Texeler Tencel 365 dekbed


Texeler Tencel 365 dekbed

De Texeler Tencel 365 is gevuld met lamswol, zodat dit dekbed heerlijk zacht en soepel aanvoelt. De soepelheid zit niet alleen in de speciale eigenschappen van lamswol, maar ook in het Texeler® vernaaldingsproces: Een speciale weeftechniek die de wolvezels horizontaal en verticaal verweeft.

Daarbij bestaat de tijk voor 48% uit katoen-satijn en 52% uit Tencel. Deze houtvezel zorgt voor een betere en snellere vocht- en warmteregulatie.

Het dekbed is geoptimaliseerd voor ons klimaat en daarmee geschikt voor het gehele jaar.  

 

Levertijd: 3-4 dagen

Gratis levering

 

€ 209,00
Op voorraad
Product
Texeler Tencel 365 dekbed
140x200
140x220
200x200
200x220
240x200
240x220
260x200
260x220

Texeler Tencel 365 dekbed

Kenmerken:

  • All-season dekbed (warmteklasse 2)

  • 100% Texelse lamswol

  • 365 gram/m²

  • Tencel/katoen-satijnen tijk

  • 5 jaar garantie op fabricagefouten

 

Het Texeler Tencel 365 dekbed is perfect geschikt voor mensen die het snel te (broeierig) warm hebben in bed. Wol heeft de eigenschap om koel aan te voelen in de zomer en warm in de winter. Dat komt niet alleen door goede isolerende eigenschappen, maar vooral ook door de ventilerende eigenschappen. Omdat wol goed en snel ventileert, zorgt het voor een heerlijk droog slaapklimaat en daarmee dat het dus niet broeierig warm wordt. Wol is daarom ook ideaal voor partners met een verschillend slaapklimaat die onder een 2-persoons dekbed slapen.

Om het dekbed nog beter te laten ventileren, is er gebruik gemaakt van Tencel in de tijk. Tencel is een (hout)vezel die gemakkelijker vocht opneemt dan katoen, maar het vooral veel sneller loslaat. De vezel is zacht en soepel, zodat het dekbed prettig om het lichaam valt.

  


  

Waddengoud Waddengoud

Waddengoud is het keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied. Waddengoud geeft de garantie dat de producten uit dit gebied afkomstig zijn en op een duurzame wijze zijn gemaakt.

 

 

Woolmark Woolmark

Het Woolmark keurmerk waarborgt dat jou aankoop is gemaakt van zuivere scheerwol. Ook voldoet de scheerwol aan de strenge kwaliteitseisen van The Woolmark Company. Producten die dit label mogen dragen zijn gegarandeerd gemaakt met de beste scheerwol.

 

 

Echt Texels Product Echt Texels product

Texel heeft een eigen keurmerk voor authentieke producten van het eiland. Producten die voorzien zijn van dit label zijn voorzien van de unieke eiland-kwaliteit.

Meer informatie
Dekbedvulling Wol
Warmteklasse Enkel (All-season)
Merk Texeler
Garantie 5 jaar