Tempur matras Prima

Tempur matras Prima

Pullman Silverline Premier matras


Pullman Silverline Premier matras

Het Pullman Silverline Premier matras heeft een wat steviger ligcomfort, wat vooral komt door de comfortlaag van HR-schuim (koudschuim). HR-schuim heeft een zeer open celstructuur, maar is niet zo rekbaar als bijvoorbeeld natuurlatex. Daarmee is de Pullman Silverline Premier ideaal voor mensen die wat minder in het matras willen wegzakken en behoefte hebben aan een zeer goed ventilerend matras. De honingraat pocketvering zorgt voor de juiste ondersteuning. Deze is voorzien van 7 comfortzones: zachter voor schouders en wat meer ondersteunend voor heupen. 

De genopte matrastijk heeft niet alleen een zeer luxe uitstraling, deze is ook doorstikt met een mix van wol, zijde en katoen. Dat geeft een heerlijk behaaglijk en fris slaapklimaat. Door de horizontale handgrepen is de Pullman Premier matras ook gemakkelijk keerbaar.

 

Levertijd: 5-6 weken

Gratis levering

 

€ 799,00
Op voorraad
Product
Pullman Silverline Premier matras
Ja
Nee

Pullman Silverline Premier matras

Ontdek het sublieme comfort van het Pullman Silverline Premier matras, een perfecte balans tussen stevigheid en luxe. Het Premier matras heeft een wat steviger ligcomfort en biedt niet alleen een perfecte ondersteuning, maar ook de mogelijkheid om te kiezen voor de speciale "Je t'aime uitvoering". Met deze optie ervaart elk individu zijn eigen gepersonaliseerde ligcomfort, dankzij twee verschillende hardheden in één matras.

 

Silverline matrastijk

Wat het Pullman Silverline Premier matras nog beter maakt, is de hoogwaardige matrashoes. Deze is rijkelijk gevuld met natuurlijke materialen zoals wol, zijde en katoen. Wol biedt niet alleen warmte, maar reguleert ook de temperatuur, waardoor je het hele jaar door geniet van een aangename nachtrust. Zijde staat bekend om zijn zachtheid en soepelheid, terwijl katoen zorgt voor een ademende en comfortabele slaapomgeving.

Dit matras is ontworpen met oog voor detail en vervaardigd met hoogwaardige materialen om duurzaamheid te garanderen. De Pullman Silverline Premier matras is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een matras dat zowel stevigheid als luxe biedt.

 

Als "Beste getest" door de Consumentenbond

De Pullman Silverline Premier matras is al meerdere keren als "beste getest" door de Consumentenbond. 

Meer informatie
Gewenst ligcomfort Stevig
Matras systeem Pocketvering
Matras merk Pullman
Garantie 5 jaar