Silvana hoofdkussen Comfort rood

Silvana hoofdkussen Comfort Rood

Silvana hoofdkussen Comfort paars

Silvana hoofdkussen Comfort Paars

Silvana hoofdkussen Comfort Oranje


Silvana hoofdkussen Comfort Oranje

Het Silvana hoofdkussen Comfort Oranje is het op een na dunste en zachtste hoofdkussen uit de Comfort-serie. Dit hoofdkussen is vooral geschikt voor mensen die op een zeer zacht bed slapen, of voor mensen die vooral op de rug slapen.

Het kussen is gevuld met Suprelle® Fresh Eco2 & Tencel®. Suprelle® Fresh Eco2 is een zacht en hoogwaardig synthetisch vezelbolletje. Door de toevoeging van Tencel® is het kussen nog beter vocht- en temperatuur regulerend.

 

Levertijd: 2-3 dagen

Gratis verzending

 

€ 79,00
Op voorraad
Product
Silvana hoofdkussen Comfort Oranje
60x70
50x70

Silvana hoofdkussen Comfort Oranje

De vulling van het rode Silvana Comfort kussen is verdeeld over drie vakken. Het middenvak is iets zachter gevuld dan de zijvakken voor een perfecte positie van het hoofd in elke houding. Via de rits aan de bovenzijde is de vulling te doseren. De nekinkeping zorgt er bovendien voor dat het kussen het hoofd en de nek soepel volgt, zodat de nekwervels ontspannen liggen. De hoes van het kussen, oftewel tijk, is van 100% katoen en is behandeld met Sanitized®. Hierdoor is het kussen huisstofmijtwerend en geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tevens maakt de Sanitized® behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend. De Silvana Comfort oranje is wasbaar op 60 graden Celsius. Was het kussen alleen indien noodzakelijk.

Meer informatie
Lighouding Zijslaper, Rugslaper
Kussenvulling Vezelbolletjes
Stevigheid Zacht
Kussen merk Silvana
Garantie 2 jaar