Silvana Support hoofdkussen blauw Fluorine

Silvana Support Fluorine

Silvana Support hoofdkussen groen Larimar

Silvana Support Larimar

Silvana Support Cristal


Silvana Support Cristal

  • Stevig

  • Hoofdkussen met neksteun (60x70)

  • Comforel® & Vita Talalay latex mini-sticks

  • Katoenen tijk

  • Anti-allergisch en anti-huisstofmijt

 

Levertijd: 2-3 werkdagen

Gratis verzending

 

€ 119,00
Op voorraad
Product
Silvana Support Cristal

Silvana Support Cristal

De Silvana Support Cristal is een stevig, anti-allergisch hoofdkussen. Ideaal is voor mensen die op een wat steviger bed slapen. Door de vulling is het kussen zeer veerkrachtig. De neksteun zorgt dat uw nek zich perfect kan ontspannen en in een rechte lijn met uw ruggenwervel ligt.

 

De Comforel® & Vita Talalay latex mini-sticks vulling: Zeer fijne, holle synthetische vezel die tot een bolletje "gekroesd" is. Dit zorgt voor een grote luchtinhoud waardoor het zeer goed ventileert. Het materiaal verspreidt zich zeer gemakkelijk, waardoor er geen "klontvorming" in het kussen ontstaat. De Vita Talalay latex mini-sticks zorgen voor de veerkracht.

 

De neksteun van Vita Talalay latex® met schoudercontour zorgt voor een optimale ondersteuning. Talalay latex kenmerkt zich door een zeer open celstructuur, waardoor dit materiaal optimaal ventileert. Door de schoudercontour sluit het hoofdkussen beter om de nek en schouder.

 

De katoenen tijk is behandeld met Sanitized®. Dit is een hightech coating die een omgeving creëert waarin micro-organismen als bacteriën, schimmels en de huisstofmijt zich niet kunnen ontwikkelen en zorgt voor de perfecte vochtregulering. Deze hightech-coating kan niet worden uitgewassen.

Meer informatie
Lighouding Zijslaper, Rugslaper
Kussenvulling Vezelbolletjes, Latex
Stevigheid Stevig
Kussen merk Silvana
Garantie 2 jaar