Silvana Support hoofdkussen oranje Saphir

Silvana Support Saphir

Silvana Support hoofdkussen blauw Fluorine

Silvana Support Fluorine

Silvana Support Emerald


Silvana Support Emerald

  • Beetje zacht

  • Hoofdkussen met neksteun (60x70)

  • Comfrorel® Supreme

  • Katoenen tijk

  • Anti-allergisch en anti-huisstofmijt

  • Tot 60° wasbaar

 

Levertijd: 2-3 werkdagen

Gratis verzending

 

€ 119,00
Op voorraad
Product
Silvana Support Emerald

Silvana Support Emerald

De Silvana Support Emerald is een "beetje zacht", anti-allergisch hoofdkussen. Ideaal is voor zijslapers die op een niet al al te stevig bed slapen. De neksteun zorgt dat uw nek zich perfect kan ontspannen en in een rechte lijn met uw ruggenwervel ligt.

 

De Comforel® Supreme vulling: Zeer fijne, holle synthetische vezel die tot een bolletje "gekroesd" is. Dit zorgt voor een grote luchtinhoud waardoor het zeer goed ventileert. Het materiaal verspreidt zich zeer gemakkelijk, waardoor er geen "klontvorming" in het kussen ontstaat. De vulling is door de ritssluiting doseerbaar. Zo kunt u het kussen wat dikker of dunner maken.

 

De neksteun van Vita Talalay latex® met schoudercontour zorgt voor een optimale ondersteuning. Talalay latex kenmerkt zich door een zeer open celstructuur, waardoor dit materiaal optimaal ventileert. Door de schoudercontour sluit het hoofdkussen beter om de nek en schouder.

 

De katoenen tijk is behandeld met Sanitized®. Dit is een hightech coating die een omgeving creëert waarin micro-organismen als bacteriën, schimmels en de huisstofmijt zich niet kunnen ontwikkelen en zorgt voor de perfecte vochtregulering. Deze hightech-coating kan niet worden uitgewassen.

 

Wanneer u dit kussen wilt wassen, dient u de neksteun door middel van de ritssluiting te verwijderen.

Meer informatie
Lighouding Zijslaper, Rugslaper
Kussenvulling Vezelbolletjes, Latex
Stevigheid Medium
Kussen merk Silvana
Garantie 2 jaar