Texeler Multikeus zomer

Texeler Multikeus zomer

Texeler Multikeus All-season

Texeler Multikeus All-season

Texeler Multikeus hoogzomer


Texelwool Multikeus hoogzomer

Dit hoogzomerdekbed van Texeler is gevuld met 120 gram/m² zuiver Texelse scheerwol. Door de uitstekende ventilerende capaciteit van wol is dit een ideaal dekbed voor mensen die in de zomer veel last van warmte hebben, maar toch graag met een dekbed slapen. De percal tijk (100% katoen) zorgt ervoor dat het dekbed heerlijk soepel aanvoelt.

 

Levertijd: 3-4 werkdagen

Gratis levering

 

€ 87,00
Op voorraad
Product
Texeler Multikeus hoogzomer
140x200
140x220
200x200
200x220
240x200
240x220

Texeler Multikeus hoogzomer

 

  • Hoogzomerdekbed

  • 120 gram/m²

  • Koppelmogelijkheden met andere Multikeus dekbedden

  • 100% Texelse scheerwol

  • Percal tijk (100% katoen)

  • 5 jaar garantie op fabricagefouten

 

De Multikeus wollen dekbedden van Texeler zijn beschikbaar in 4 vulgewichten: 120 gram/m², 200 gram/m², 400 gram/m² en 600 gram/m². Deze zijn allemaal los verkrijgbaar. Ze zijn voorzien van drukknopen, zodat ze gemakkelijk aan elkaar bevestigd kunnen worden. Op deze manier kun je een 4-seizoenenn dekbed samentstellen. 

 

Dankzij een nieuwe weeftechniek wordt de wol met speciale naalden horizontaal en verticaal verweven. Door dit unieke vernaaldingsproces van Texeler krijgt het dekbed extra volume. Hierdoor voelt het dekbed zeer licht en luchtig aan.

 


 

Waddengoud Waddengoud

Waddengoud is het keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied. Waddengoud geeft de garantie dat de producten uit dit gebied afkomstig zijn en op een duurzame wijze zijn gemaakt.

 

Woolmark Woolmark

Het Woolmark keurmerk waarborgt dat jouw aankoop is gemaakt van zuivere scheerwol. Ook voldoet de scheerwol aan de strenge kwaliteitseisen van The Woolmark Company. Producten die dit label mogen dragen zijn gegarandeerd gemaakt met de beste scheerwol.

 

Echt Texels Product Echt Texels product

Texel heeft een eigen keurmerk voor authentieke producten van het eiland. Producten die voorzien zijn van dit label zijn voorzien van de unieke eiland-kwaliteit.

Meer informatie
Dekbedvulling Wol
Warmteklasse Zomerdekbed
Merk Texeler
Garantie 5 jaar