Texeler Puur natuur

Texeler PuurNatuur

Texeler dekbed Multikeus

Texeler Multikeus hoogzomer

Texeler Multikeus zomer


Texeler Multikeus zomer

Een heerlijk dekbed voor de zomer. Licht van gewicht en perfecte ventilatie, zodat het Texeler zomerdekbed zeer geschikt voor mensen die in de zomer toch graag onder een dekbed willen liggen zonder dat het broeierig warm wordt. Gevuld met 200 gram/m² zuiver Texelse scheerwol en de percal tijk (100% katoen) voelt heerlijk soepel aan.

 

Levertijd: 3-4 werkdagen

Gratis levering

 

€ 99,00
Op voorraad
Product
Texeler Multikeus zomer
140x200
140x220
200x200
200x220
240x200
240x220

Texeler Multikeus zomer

 

  • Zomerdekbed (warmteklasse 4)

  • 200 gram/m²

  • Koppelmogelijkheden met andere Multikeus

  • 100% Texelse scheerwol

  • Percal tijk (100% katoen)

  • 5 jaar garantie op fabricagefouten

 

De Multikeus wollen dekbedden van Texeler zijn beschikbaar in 4 vulgewichten: 120 gram/m², 200 gram/m², 400 gram/m² en 600 gram/m². Deze zijn allemaal los verkrijgbaar. Ze zijn voorzien van drukknopen, zodat u ze gemakkelijk aan elkaar te bevestigen zijn tot een 4-seizoenen dekbed. 

 

Dankzij een nieuwe weeftechniek wordt de wol met speciale naalden horizontaal en verticaal verweven. Door dit unieke vernaaldingsproces van Texeler krijgt het dekbed extra volume. Hierdoor voelt het dekbed zeer licht en luchtig aan.

 


 

Waddengoud Waddengoud

Waddengoud is het keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied. Waddengoud geeft de garantie dat de producten uit dit gebied afkomstig zijn en op een duurzame wijze zijn gemaakt.

 

Woolmark Woolmark

Het Woolmark keurmerk waarborgt dat jouw aankoop is gemaakt van zuivere scheerwol. Ook voldoet de scheerwol aan de strenge kwaliteitseisen van The Woolmark Company. Producten die dit label mogen dragen zijn gegarandeerd gemaakt met de beste scheerwol.

 

Echt Texels Product Echt Texels product

Texel heeft een eigen keurmerk voor authentieke producten van het eiland. Producten die voorzien zijn van dit label zijn voorzien van de unieke eiland-kwaliteit.

Meer informatie
Dekbedvulling Wol
Warmteklasse Zomerdekbed
Merk Texeler
Garantie 5 jaar