Eastborn topmatras Vivid-foam

Eastborn topmatras Graph'in-foam

Eastborn boxspring Plum met Thin boxen

Eastborn boxspring Plum

Eastborn boxspring Globe


Eastborn boxspring Globe

De Eastborn boxspring Globe heeft mooie, ronde vormen en een moderne uitstraling. Beschikbaar in meerdere afmetingen en vele kleuren. Optioneel kan de boxspring uitgevoerd worden met een voetbord. Het zwevende hoofdbord Globe is 8 cm dik en steekt 14 centimeter per kant uit. De hoogte vanaf de grond is 108 cm. 

De matrassen van de boxspring Globe worden in dezelfde kleur als de boxsprings geleverd en kunnen als "soepel" of "stevig" geleverd worden. De 3 verschillende topmatrassen maken het comfort compleet. Je kunt kiezen voor een Comfortschuim (stevig), Latex (medium) of Graph'in-foam (zacht). 

De kleur op de foto is de luxe stof Struc, 600 pink.

 

Levertijd: 4 weken

Gratis levering

Normale prijs € 3.195,00 Speciale prijs € 2.895,00
Op voorraad
Product
Eastborn boxspring Globe
160x200
160x210
160x220
180x200
180x210
180x220
 
Regular boxspring (22 cm dik)
 
Thin boxspring (10 cm dik)
 
Zonder voetbord Globe
 
Met voetbord Globe
2 x 1-persoons matras
1 x 2-persoons matras
 
Comfortschuim (stevig)
 
Latex (medium)
 
Graph'in-foam (zacht)
 
Goud (15cm)
 
Zwart (15cm)
 
Eiken (22cm)
 
Zwart (22cm)
Basis
Luxe
Ja
Nee

Eastborn boxspring Globe

 

Hoofd- en voetbord

Het afgeronde hoofdbord Globe is zwevend opgehangen en 93 cm hoog, Omdat de boxspring is voorzien van 15cm hoge poten, komt deze op 108cm hoogte vanaf de grond. De hoogte van het hoofdbord hangt dus samen met de poot-hoogte.

Optioneel kan de Eastborn boxspring Globe ook uitgevoerd worden met een voetbord. Deze is 50cm of 60 cm hoog (daar moet de poothoogte nog bijgerekend worden). 

 

Boxspring Eastborn Globe

Je kunt kiezen voor een "Regular" of "Thin" boxspring. De Regular boxspring is 22cm dik en optioneel ook elektrisch verstelbaar verkrijgbaar. De Thin boxspring is 10 cm dik en alleen als vlakke uitvoering verkrijgbaar. 

 

Matrassen Colour

De matrassen van de Eastborn Globe worden in dezelfde stofkleur geleverd als de boxspring. Je hoeft namelijk alleen de topmatras op te maken. De matrassen hebben een pocketveren kern (300 veren per m2) en zijn verdeeld in 5 zones. De comfortlaag is gemaakt van Koudschuim, zodat de matras goed naar het lichaam voegt en optimaal ventileert. Deze pocketveer matrassen zijn leverbaar in 2 stevigheden: standaard (tot ± 80kg) en stevig (vanaf ± 80 kg).

 

Topmatras Eastborn

De keuze voor een van de topmatrassen hangt af van persoonlijke voorkeur. Wil je iets meer "op" het bed liggen en dus meer stevigheid, dan kies je voor de Comfortschuim. Wil je juist wat meer wegzakken in het bed en hou je van zacht ligcomfort? Dan is de Graph'in-foam topmatras de beste keuze. De Latex zit hier tussenin.

Meer informatie
Merk Bed Eastborn
Type bed Boxspring
Garantie 5 jaar op matrassen, 25 jaar op boxsprings, 2 jaar op topmatrassen