Eastborn boxspring Globe

Eastborn boxspring Globe

Eastborn boxspring Plum


Eastborn boxspring Plum

Het hoofdbord van de Eastborn boxspring Plum heeft licht gebogen hoeken en daardoor een speels uiterlijk. Het hoofdbord is 8cm dik en 108cm hoog, gemeten vanaf de grond (met 15cm bedpoten) Optioneel is de boxspring ook uitvoerbaar met een voetbord.

De Eastborn Plum is beschikbaar in meerdere afmetingen en vele kleuren. De matrassen van de boxspring Plum worden in dezelfde kleur als de boxsprings geleverd en kunnen als "soepel" of "stevig" geleverd worden. De 3 verschillende topmatrassen maken het comfort compleet. Je kunt kiezen voor een Comfortschuim (stevig), Latex (medium) of Graph'in-foam (zacht). 

De kleur op de foto is de luxe stof Doodle, 200 beige.

 

Levertijd: 4 weken

Gratis levering

Normale prijs € 3.195,00 Speciale prijs € 2.895,00
Op voorraad
Product
Eastborn boxspring Plum
160x200
160x210
160x220
180x200
180x210
180x220
 
Regular boxspring (22 cm dik)
 
Thin boxspring (10 cm dik)
 
Zonder voetbord Plum
 
Met voetbord Plum
2 x 1-persoons matras
1 x 2-persoons matras
 
Comfortschuim (stevig)
 
Latex (medium)
 
Graph'in-foam (zacht)
 
Eiken poot (22cm)
 
Zwart staal (15cm)
 
Slope (15cm)
Basis
Luxe
Ja
Nee

Eastborn boxspring Plum

 

Hoofd- en voetbord

Het hoofdbord Plum is 108 cm hoog, gemeten vanaf de grond. Optioneel kan de Eastborn boxspring Globe ook uitgevoerd worden met een voetbord. Deze is 50cm of 60 cm hoog (daar moet de poothoogte nog bijgerekend worden). 

 

Boxspring Eastborn Plum

Je kunt kiezen voor een "Regular" of "Thin" boxspring. De Regular boxspring is 22cm dik en optioneel ook elektrisch verstelbaar verkrijgbaar. De Thin boxspring is 10 cm dik en alleen als vlakke uitvoering verkrijgbaar. 

 

Matrassen Colour

De matrassen van de Eastborn Globe worden in dezelfde stofkleur geleverd als de boxspring. Je hoeft namelijk alleen de topmatras op te maken. De matrassen hebben een pocketveren kern (300 veren per m2) en zijn verdeeld in 5 zones. De comfortlaag is gemaakt van Koudschuim, zodat de matras goed naar het lichaam voegt en optimaal ventileert. Deze pocketveer matrassen zijn leverbaar in 2 stevigheden: standaard (tot ± 80kg) en stevig (vanaf ± 80 kg).

 

Topmatras Eastborn

De keuze voor een van de topmatrassen hangt af van persoonlijke voorkeur. Wil je iets meer "op" het bed liggen en dus meer stevigheid, dan kies je voor de Comfortschuim. Wil je juist wat meer wegzakken in het bed en hou je van zacht ligcomfort? Dan is de Graph'in-foam topmatras de beste keuze. De Latex zit hier tussenin.

Meer informatie
Merk Bed Eastborn
Type bed Boxspring
Garantie 5 jaar op matrassen, 25 jaar op boxsprings, 2 jaar op topmatrassen