Auping topmatras Prestige

Auping topmatras Prestige

Eastborn topmatras Latex

Eastborn topmatras Latex

Topmatras koudschuim Metro


Topmatras koudschuim Metro

De Metro topmatras heeft een kern van HR-schuim (koudschuim). Er is keuze voor een soepele (HR60) of een stevige (HR55) uitvoering. De tijk is een katoenen dubbeldoekhoes, doorstikt met anti-allergisch watten. De dikte is ca. 9cm.

HR-schuim heeft een zeer open celstructuur, wat een goede ventilatie en vochtregulatie garandeert. HR-schuim (high resilience) heeft ook een hoge veerkracht en zorgt voor een goede drukverdeling, waardoor u minder druk op uw schouders en heupen ervaart. Hoe hoger het gewicht (HR60 betekend dat het schuim 60kg per m³ weegt), hoe soepeler en zachter het schuim is.

 

Gratis levering

Levertijd: 4 weken

 

€ 249,00
Op voorraad
Product
Topmatras koudschuim Metro

Topmatras koudschuim Metro

  • Soepel of stevig

  • Koudschuim (HR60 of HR55)

  • Anti-allergisch

 

Waarom een topmatras?

Er zijn meerdere voordelen van een topmatras, waaronder:

 

Comfort: Een topmatras zorgt voor extra comfort, doordat deze zich gemakkelijker naar de contouren van uw lichaam voegt. U zult minder druk op uw schouders en heupen ervaren. Het gevolg is dat u minder zult "woelen" in bed en daardoor rustiger en meer ontspannen slaapt.

 

1-persoonsmatrassen: Wanneer u 2 x 1-persoonsmatrassen heeft, zorgt een topmatras dat u geen last meer heeft van de "naad" in het midden.

 

Opmaken: Het opmaken van een topmatras is gemakkelijker dan een normale matras. U hoeft uw molton en hoeslakens alleen om de topper te doen, wat een stuk lichter en flexibeler dan de "normale" matras is.

 

Verlenging levensduur van matrassen: Matrassen gaan ongeveer 10 jaar mee. Deze levensduur is afhankelijk van de combinatie van druk, vocht en warmte waar uw matras mee te maken krijgt. Een topmatras neemt hiervan een groot gedeelte weg, waardoor uw matrassen langer meegaan. De levensduur van een topmatras is ongeveer 5-7 jaar, wanneer u deze regelmatig keert en draait. 

Meer informatie
Matras merk Polypreen
Stevigheid topmatras Zacht, Stevig
Garantie 2 jaar