Auping topmatras Deluxe

Auping topmatras Deluxe

Auping Criade boxspring

Auping Criade boxspring

Auping topmatras Prestige


Auping topmatras Prestige

De Auping topmatras Prestige is opgebouwd uit latex Pura, een revolutionair, hoogwaardig en duurzaam latex schuim dat bekendstaat om eigenschappen als uitstekende ventilatie en veerkracht. De Auping Prestige topmatras is niet keerbaar. De onderkant is voorzien van extra luchtdoorlatend materiaal en het Auping fixeersysteem.

 

Gratis levering

Levertijd: 3-4 weken

 

€ 845,00
Op voorraad
Product
Topmatras Auping Prestige
Prestige Rich (soepel)
Prestige Naturel (stevig)
Prestige Visco (traagschuim)

Auping topmatras Prestige

De Auping topmatras Prestige is opgebouwd uit latex Pura, een revolutionair, hoogwaardig en duurzaam latex schuim dat bekendstaat om eigenschappen als uitstekende ventilatie en veerkracht. De tijk is gemaakt 62% polyester en 38% Tencel, een uitstekend vochtregulerende vezel. Deze vezel verspreid vocht en overtollige warmte zeer snel, zodat u kunt genieten van een optimaal slaapklimaat.

De Auping Prestige topmatras is niet keerbaar. De onderkant is voorzien van extra luchtdoorlatend materiaal en het Auping fixeersysteem.

 

De Auping Prestige topmatras is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen:

 

Prestige Rich: Latex Pura soft (geperforeerd)

Prestige Natural: Latex Pura stevig (geperforeerd)

Prestige Visco: Visco-elastisch schuim (traagschuim)

 

 

Kenmerken:

 

  • - Soepel (Rich) of stevig (Natural) en traagschuim (Visco)
  • - Latex Pura of Traagschuim
  • - Hoeft niet gekeerd te worden
  • - Anti-allergisch
  • - ca. 10cm dik
  • - De tijk is afritsbaar en machine-wasbaar tot 60° C.

 

 

Latex Pura is duurzaam en heeft een hoge veerkracht. Gedurende het maakproces ontstaat een mooie, gelijkmatige en open celstructuur in de latex, die voor een zeer goede ventilerende werking van de topmatras zorgt. Ook heeft talalay-latex een zeer hoge rekbaarheid, waardoor de topmatras zich perfect om de contouren van uw lichaam vormt. Het materiaal is huisstofmijt- en schimmelwerend.

 

 

Waarom een topmatras?

Er zijn meerdere voordelen van een topmatras, waaronder:

 

Comfort: Een topmatras zorgt voor extra comfort, doordat deze zich gemakkelijker naar de contouren van uw lichaam voegt. U zult minder druk op uw schouders en heupen ervaren. Het gevolg is dat u minder zult "woelen" in bed en daardoor rustiger en meer ontspannen slaapt.

 

1-persoonsmatrassen: Wanneer u 2 x 1-persoonsmatrassen heeft, zorgt een topmatras dat u geen last meer heeft van de "naad" in het midden.

 

Opmaken: Het opmaken van een topmatras is gemakkelijker dan een normale matras. U hoeft uw molton en hoeslakens alleen om de topper te doen, wat een stuk lichter en flexibeler dan de "normale" matras is.

 

Verlenging levensduur van matrassen: Matrassen gaan ongeveer 10 jaar mee. Deze levensduur is afhankelijk van de combinatie van druk, vocht en warmte waar uw matras mee te maken krijgt. Een topmatras neemt hiervan een groot gedeelte weg, waardoor uw matrassen langer meegaan. De levensduur van een topmatras is ongeveer 5-7 jaar, wanneer u deze regelmatig keert en draait. 

Meer informatie
Matras merk Auping
Stevigheid topmatras Zacht, Stevig
Garantie 3 jaar