Eastborn topmatras Comfortschuim

Eastborn topmatras Comfortschuim

Eastborn topmatras Latex


Eastborn topmatras Latex

De Eastborn topmatras Latex heeft een soepel tot medium ligcomfort. Latex is duurzaam en heeft een hoge veerkracht. Ook heeft latex een zeer hoge rekbaarheid, waardoor de topmatras zich perfect naar de contouren van het lichaam voegt. Het materiaal is huisstofmijt- en schimmelwerend.

De Eastborn topmatras Latex is 8cm dik en heeft een afneembare, wasbare tijk.

 

Gratis levering

Levertijd: 2-4 weken

 
€ 360,00
Op voorraad
Product
Eastborn topmatras Latex

Eastborn topmatras Latex

De tijk van de Eastborn topmatras Latex is voorzien van Sensity® behandeling. Dit houdt in dat de stof van de matrassen is behandeld met probiotica, die op natuurlijke wijze voorkomen dat allergenen en huisstofmijt een voedingsbodem krijgen. Het effect van Sensity® is ook na wassen op 40 ºC gegarandeerd, samen met een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

 

 

Waarom een topmatras?

Een topmatras heeft meerdere voordelen, waaronder:

 

Comfort: Een topmatras zorgt voor extra comfort, doordat deze zich gemakkelijker naar de contouren van jouw lichaam voegt. Je zult minder druk op uw schouders en heupen ervaren. Het gevolg is minder "woelen" in bed en daardoor rustiger en meer ontspannen slapen.

 

1-persoonsmatrassen: Wanneer je 2 x 1-persoonsmatrassen hebt, zorgt een topmatras dat je geen last meer hebt van de "naad" in het midden.

 

Opmaken: Het opmaken van een topmatras is gemakkelijker dan een normale matras. De molton en hoeslakens gaan alleen om de topmatras, wat een stuk lichter en flexibeler dan de "normale" matras is.

 

Verlenging levensduur van matrassen: Matrassen gaan ongeveer 10 jaar mee. Deze levensduur is afhankelijk van de combinatie van druk, vocht en warmte waar een matras mee te maken krijgt. Een topmatras neemt hiervan een groot gedeelte weg, waardoor matrassen langer meegaan. De levensduur van een topmatras is ongeveer 5-7 jaar, wanneer je deze regelmatig keert en draait. 

Meer informatie
Matras merk Eastborn
Stevigheid topmatras Zacht, Medium
Garantie 2 jaar