Auping aanbieding - 20% korting op Auping (top)matrassen

Auping aanbieding - 20% korting op Auping (top)matrassen

 

Tijdelijk ontvang je 20% korting op alle Auping matrassen en topmatrassen. De looptijd van de actie is van zaterdag 30 september tot en met zondag 19 november 2017.

 

- Deze actie is geldig op alle matrastypen. Zowel voor de 1-persoons- als 2- persoonsmatrassen, witte matrassen, gestoffeerde matrassen en topmatrassen.

- Deze actie geldt alleen op bestellingen die in de actieperiode geplaatst zijn.

- Deze actie is niet geldig in combinatie met andere lopende Auping acties. Het actievoordeel wordt wel berekend bij de Original boxspring incl. combinatievoordeel en bij het 10% combinatievoordeel op bedmodellen.

- De actie geldt niet voor showmodellen.

- Deze actie is een samenwerking tussen Auping en Bedvisie Amsterdam.

 

 

Omruilgarantie: matrassen van 90 dagen

- Voor de witte matrassen geldt de reguliere omruilgarantie van 90 dagen. Let op: de topmatrassen zijn uitgesloten van deze omruilgarantie.

- Auping levert volgens de omruilgarantie voor de witte matrassen een nieuwe matras zonder boventijk. Bij de Inizio en Adagio zonder afritsbare tijk wordt een geheel nieuw matras geleverd.

- Gedurende de actieperiode (30 september t/m 19 november) geldt deze omruilgarantie-actie ook voor de gestoffeerde matrassen.

- Gestoffeerde matrassen worden retourgenomen naar de productielocatie van Auping in Deventer waar het verenpakket wordt vervangen door een verenpakket met de gewenste hardheid. Op verzoek ontvang je een leenmatras.

- De omruilgarantie heeft specifiek betrekking op de hardheid van de matras. Je hebt eenmalig de mogelijkheid om de matras kosteloos om te wisselen voor een matras van hetzelfde type maar met een andere hardheid.

 


 

 

Je kunt de Auping producten bekijken en eventueel bestellen in onze webshop. 

 

Auping aanbieding - Auping bedden en boxspringsAuping aanbieding - Auping matrassenAuping aanbieding - Auping dekbedden