Auping Essential Cool grey

Auping Essential

Auping topmatras Comfort

Auping topmatras Comfort

Auping Auronde


Auping Auronde

De Auping Auronde is de design-klassieker van Auping. De Auronde is beschikbaar in diverse kleuren: 10 vollak kleuren en 7 beitskleuren (meerprijs). Zelf de alumium details zijn in een van de 10 vollak-kleuren te kiezen. Het frame is gemaakt van gelaagd beukenhout en heeft een bijzonder lange levensduur. Verkrijgbaar in diverse hoogtes, namelijk 34cm, 42 cm en 48cm (exclusief matras). De Auping Auronde is te combineren met alle spiralen en matrassen van Auping.

 

Gratis levering en montage

Levertijd: 4 weken

 

€ 3.110,00
Op voorraad
Product
Auping Auronde
1000 (34cm hoog)
1500 (41,5cm hoog)
2000 (48cm hoog)
Ja
Nee

Auping Auronde

 

Buitenwerks afmetingen:

 

Lengte: + 4 cm zonder hoofdbord

Lengte: + 6,5 cm met hoofdbord

Breedte: + 4 cm

Hoogte lage hoofdbord: omranding + 33,5 cm

Hoogte hoge hoofdbord: omranding + 43,5 cm

 

Hoogte Auronde 1000: 34 cm zonder matrassen

Hoogte Auronde 1500: 41,5 cm zonder matrassen

Hoogte Auronde 2000: 48 cm zonder matrassen


Design-klassieker

De Auping Auronde is de eigentijdse klassieker, en staat gelijk aan duurzame kwaliteit en tijdloos design. De unieke vorm waar in 1973 het succesverhaal mee begon dankzij de ontwerper Frans de la Haye. En door nieuwe toepassingen op het gebied van kwaliteit en comfort, is de Auronde nog steeds het meest succesvolle model van Auping. 

Wat het uiterlijk betreft, is de Auping Auronde nagenoeg onveranderd gebleven. De verandering zit vooral in de kleur. Tegenwoordig kan de Auronde in 17 verschillende kleuren geleverd worden (10 lakkleuren, 7 beitskleuren). En zelfs de aluminium details kunnen in een van de lakkleuren gekozen worden. 


Bijzonder lang genieten van de Auping Auronde

De Auronde heeft niet alleen een tijdloos design, maar ook een buitengewoon lange levensduur. De omranding en herkenbare, ronde poten zijn gemaakt van 15-laags beukenhout en wordt voor een groot deel met de hand vervaardigd. De verbindingen en dragers voor de spiralen zijn van staal. Hierdoor is dit bed uiterst duurzaam en kun je er bijzonder lang van genieten.

Omdat het bed zo lang meegaat, kunnen er natuurlijk wat krasjes ontstaat. Daarom heeft Auping de mogelijkheid om een oude Auronde te "refurbishen" in een van de moderne kleuren. Daarvoor kun je altijd contact met ons opnemen.

Auping Auronde gelaagd beukenhoutAuping Auronde gelaagd beukenhout

Auping Auronde zelf samenstellen

De Auronde is op alle mogelijke manieren aan te passen aan persoonlijke voorkeur. Er is de keuze uit de beits- en vollakkleuren van Auping en drie verschillende hoogtes: Auronde 1000 (34,5 cm), 1500 (41,5 cm) en 2000 (48 cm). Dankzij diverse functionele en stijlvolle accessoires, zoals hoofdborden, achterwanden, tafeltjes en lampen, creëer je je eigen Auronde.

Met een Auping spiraalbodem en matras, die beide zijn voorzien van het AVS concept, wordt de Auronde helemaal compleet. Dit unieke concept van Auping zorgt ervoor dat je comfortabel slaapt, moeiteloos draait en ’s ochtends weer uitgerust en fris wakker wordt.

Auping Auronde samenstellenAuping Auronde samenstellen

Ervaar de Auping Auronde zelf

Je bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar de Auping Auronde en al zijn mogelijkheden bekeken kunnen worden. Hier kunnen we een goed advies geven en helpen om het juiste bed samen te stellen.

Meer informatie
Merk Bed Auping
Type bed Ledikant
Garantie 5 jaar op bedombouw, 35 jaar op spiralen