Auping Essential pure white

Auping Essential

Auping Match

Auping Match

Auping Auronde


Auping Auronde

De Auping Auronde is de design-klassieker van Auping. De Auronde is beschikbaar in diverse kleuren. De 14-laags, beukenhouten omranding heeft een geweldige levensduur. De Auping Auronde is te combineren met alle spiralen en matrassen van Auping.

 

Gratis levering en montage

Levertijd: 3-4 weken

 

Slechts € 1.505,00
Op voorraad
SKU
Auping Auronde

Auping Auronde


 

Buitenwerks afmetingen:

 

Lengte: + 4 cm zonder hoofdbord

Lengte: + 6,5 cm met hoofdbord

Breedte: + 4 cm

Hoogte hoofdbord: 56 cm

 

Hoogte Auronde 1000: 34 cm zonder matrassen

Hoogte Auronde 1500: 41,5 cm zonder matrassen

Hoogte Auronde 1000: 48 cm zonder matrassen

 

 

Klassieker

De Auping Auronde is de eigentijdse klassieker, en staat gelijk aan duurzame kwaliteit en tijdloos design. De unieke vorm waar in 1973 het succesverhaal mee begon dankzij de ontwerper Frans de la Haye. En door nieuwe toepassingen op het gebied van kwaliteit en comfort, is de Auronde nog steeds het meest succesvolle model van Auping.

 

 

Bijzonder lang genieten van de Auping Auronde

De Auronde heeft niet alleen een tijdloos design, maar ook een buitengewoon lange levensduur. De omranding en herkenbare, ronde poten zijn gemaakt van 14-laags beukenhout. De verbindingen en dragers voor de spiralen zijn van staal. De Auronde wordt voor een groot deel met de hand vervaardigd. Hierdoor is dit bed uiterst duurzaam en kunt u er bijzonder lang van genieten.

 

 

Auping Auronde zelf samenstellen

De Auronde is op alle mogelijke manieren aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur. U heeft de keuze uit de beits-, vollak- en hoogglanskleuren van Auping en drie verschillende hoogtes: Auronde 1000 (34,5 cm), 1500 (41,5 cm) en 2000 (48 cm). Dankzij diverse functionele en stijlvolle accessoires, zoals hoofdborden, achterwanden, tafeltjes en lampen, creëert u uw eigen Auronde.

Met een Auping spiraalbodem en matras, die beide zijn voorzien van het AVS concept, maakt u uw Auronde bed compleet. Dit unieke concept van Auping zorgt ervoor dat u comfortabel slaapt, ’s nachts moeiteloos draait en ’s ochtends weer uitgerust en fris wakker wordt. Maak uw bed dus compleet met een Auping spiraalbodem en matras en u bent verzekerd van een heerlijke nachtrust.

 

 

Ervaar de Auping Auronde zelf

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar u de Auping Auronde en al zijn mogelijkheden kunt zien en testen. Dan kunnen we u goed adviseren en helpen om het juiste bed samen te stellen.

 

Auping Auronde - Ocean blueAuping Auronde met achterwand hoogAuping Auronde deelbaar
Meer informatie
Merk Bed Auping
Type bed Ledikant
Garantie 5 jaar op bedombouw, 35 jaar op spiralen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Auping Auronde
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!