Auping Auronde deelbaar

Auping Auronde deelbaar

Auping Elite matras

Auping Elite matras

Auping Elysium matras


Auping Elysium matras

Het Auping Elysium matras heeft een heerlijk ligcomfort. Je zakt eerst wat in de matras weg voordat je steun van de matraskern voelt. Hoe beter een matras om het lichaam voegt, hoe beter de drukverdeling is. Daardoor kan het lichaam zich veel beter ontspannen.

Het Elysium matras is voorzien van een pocketveren kern met 3 comfortzones. De comfortlaag van Harmony-pocs® is speciaal door Auping voor het Elysium matras ontwikkeld. Deze mini-pocketveren voegen zich uitstekend om de contouren van het lichaam zodat je optimale steun en drukverlaging ervaart. Deze mini-pocketveren zijn onder en boven voorzien van Vent-tex®; een hoogelastisch polyester comfortlaag met een open structuur, voor de beste ventilatie.

Daarbij is het matras 100% circulair. De Auping Elysium is volledig gemaakt van polyester en staal. Aan het einde van de levensduur kunnen alle materialen gemakkelijk worden hergebruikt.

 

Gratis levering

Levertijd: 6-7 weken

€ 1.395,00
Op voorraad
Product
Auping Elysium matras
Ja
Nee

Auping Elysium matras

Omdat iedereen anders is, zijn de Auping matrassen verkrijgbaar op basis van verschillende "bodytypes". Er zijn 4 verschillende lichaamstypen:

  • Bodytype X: Schouders en heupen zijn duidelijk breder dan de taille.

  • Bodytype I: Schouders, taille en heupen zijn ongeveer even breed.

  • Bodytype A: Heupen zijn duidelijk breder dan taille en schouders.

  • Bodytype Y: Bredere schouders en smallere taille en heupen.

 

Niet alleen is het lichaamstype belangrijk, ook gewicht telt mee. Daarom is de Auping Elysium verkrijgbaar in een soft, medium en firm uitvoering.

 


 

Opbouw Elysium matras

Het matras is als volgt opgebouwd:

 

  • Tijk: 100% polyester breisel, 2 x Vent-tex®laag van 6,5 mm (100% polyester), Rohweiss (100% polyester). Wasbaar tot 60°C

  • Comfortlaag: 4,5 cm laag, bestaande uit 2 cm Harmony-pocs®1 met boven en onder een laag Vent-tex®.

  • Kern: 3 comfortzones met 16 cm hoge pocketveren van staal en polyestervlies. Zijstroken en onderplaat van polyester.

  • Onderlaag: Ventilerende antraciete polyester viltbodem.

  • Dikte: 23,5 cm

 


 

100% Circulaire matras

In Nederland worden jaarlijks 1,5 miljoen matrassen afgedankt en weggegooid. Er komen nog steeds veel matrassen op de vuilstort en worden verbrand. Dat is natuurlijk zeer slecht voor het milieu. Ook worden er veel matrassen gerecycled tot andere materialen, zoals judomatten en isolatiematerialen. Maar ook deze producten komen op een dag in het milieu terecht.

Auping wilde dat anders doen. De Auping Elysium is opgebouwd uit materialen die keer op keer opnieuw gebruikt kunnen worden voor een nieuw matras. 

 


 

Omruil garantieOmruil garantie

Wanneer de matras toch te hard of te zacht is, ruilen wij deze geheel kosteloos om binnen hetzelfde type (bijvoorbeeld een medium voor een firm). Indien de matras een afritsbare tijk heeft, ruilen wij alleen de matraskern. 

Geldig voor alle afmetingen

 


 

Meer informatie
Gewenst ligcomfort Medium
Matras systeem Pocketvering
Matras optie Wasbare matrastijk, Afneembare matrastijk, Anti-allergisch
Matras merk Auping
Garantie 5 jaar