Auping Auronde

Auping Auronde

Auping topmatras Deluxe

Auping topmatras Deluxe

Auping topmatras Comfort


Auping topmatras Comfort

De Comfort topmatras heeft een kern van HR-schuim (koudschuim). De toplaag is gemaakt 65% polyester en 35% Viscose, een vochtregulerende vezel. Het leidt het vocht weg van het lichaam en is optimaal ademend. Het verzorgt een behaaglijk, droog slaapklimaat voor een comfortabele nachtrust.

 

Gratis levering

Levertijd: 3-4 weken

 
€ 350,00
Op voorraad
Product
Topmatras Auping Comfort

Auping topmatras Comfort

De Comfort topmatras heeft een kern van HR-schuim (koudschuim). De toplaag is gemaakt 65% polyester en 35% Viscose, een vochtregulerende vezel. Het leidt het vocht weg van het lichaam en is optimaal ademend. Het verzorgt een behaaglijk, droog slaapklimaat voor een comfortabele nachtrust.


Kenmerken:

  • Medium

  • Koudschuim

  • Anti-allergisch

  • ca. 7 cm dik

  • voorzien van Auping fixeersysteem

 

HR-schuim heeft een zeer open celstructuur, wat een goede ventilatie en vochtregulatie garandeert. HR-schuim (high resilience) heeft ook een hoge veerkracht en zorgt voor een goede drukverdeling, waardoor u minder druk op uw schouders en heupen ervaart.

 

 

 

Waarom een topmatras?

Er zijn meerdere voordelen van een topmatras, waaronder:

 

Comfort: Een topmatras zorgt voor extra comfort, doordat deze zich gemakkelijker naar de contouren van uw lichaam voegt. U zult minder druk op uw schouders en heupen ervaren. Het gevolg is dat u minder zult "woelen" in bed en daardoor rustiger en meer ontspannen slaapt.

 

1-persoonsmatrassen: Wanneer u 2 x 1-persoonsmatrassen heeft, zorgt een topmatras dat u geen last meer heeft van de "naad" in het midden.

 

Opmaken: Het opmaken van een topmatras is gemakkelijker dan een normale matras. U hoeft uw molton en hoeslakens alleen om de topper te doen, wat een stuk lichter en flexibeler dan de "normale" matras is.

 

Verlenging levensduur van matrassen: Matrassen gaan ongeveer 10 jaar mee. Deze levensduur is afhankelijk van de combinatie van druk, vocht en warmte waar uw matras mee te maken krijgt. Een topmatras neemt hiervan een groot gedeelte weg, waardoor uw matrassen langer meegaan. De levensduur van een topmatras is ongeveer 5-7 jaar, wanneer u deze regelmatig keert en draait. 

Meer informatie
Matras merk Auping
Stevigheid topmatras Stevig
Garantie 3 jaar