Auping topmatras Comfort

Auping topmatras Comfort

Auping topmatras Prestige

Auping topmatras Prestige

Auping topmatras Deluxe


Auping topmatras Deluxe

De Auping topmatras DeLuxe heeft een kern van Perfo-natuurlatex. De tijk is gemaakt van 62% polyester en 38% Tencel, een vochtregulerende vezel. Het materiaal verspreid vocht en warmte zeer snel en is optimaal ademend. De Auping Deluxe topmatras is niet keerbaar. De onderkant is voorzien van extra luchtdoorlatend materiaal en het Auping fixeersysteem.

 

Gratis levering

Levertijd: 3-4 weken

 
€ 495,00
Op voorraad
Product
Topmatras latex Auping latex

Auping topmatras Deluxe

De Comfort DeLuxe topmatras van Auping heeft een kern van natuurlatex. De tijk is gemaakt van Tencel, een 100% vochtregulerende vezel. Het materiaal verspreid het vocht zeer snel en is optimaal ademend. De Auping Deluxe topmatras is niet keerbaar. De onderkant is voorzien van extra luchtdoorlatend materiaal en het Auping fixeersysteem.

 

Kenmerken:

  • Soepel
  • Perfo-latex
  • Afneembare en wasbare tijk
  • Anti-allergisch

  

Latex is duurzaam en heeft een hoge veerkracht. Ook heeft latex een zeer hoge rekbaarheid, waardoor de topmatras zich perfect om de contouren van uw lichaam vormt. Het materiaal is huisstofmijt- en schimmelwerend.

 

 

Waarom een topmatras?

Er zijn meerdere voordelen van een topmatras, waaronder:

 

Comfort: Een topmatras zorgt voor extra comfort, doordat deze zich gemakkelijker naar de contouren van uw lichaam voegt. U zult minder druk op uw schouders en heupen ervaren. Het gevolg is dat u minder zult "woelen" in bed en daardoor rustiger en meer ontspannen slaapt.

 

1-persoonsmatrassen: Wanneer u 2 x 1-persoonsmatrassen heeft, zorgt een topmatras dat u geen last meer heeft van de "naad" in het midden.

 

Opmaken: Het opmaken van een topmatras is gemakkelijker dan een normale matras. U hoeft uw molton en hoeslakens alleen om de topper te doen, wat een stuk lichter en flexibeler dan de "normale" matras is.

 

Verlenging levensduur van matrassen: Matrassen gaan ongeveer 10 jaar mee. Deze levensduur is afhankelijk van de combinatie van druk, vocht en warmte waar uw matras mee te maken krijgt. Een topmatras neemt hiervan een groot gedeelte weg, waardoor uw matrassen langer meegaan. De levensduur van een topmatras is ongeveer 5-7 jaar, wanneer u deze regelmatig keert en draait. 

Meer informatie
Matras merk Auping
Stevigheid topmatras Medium
Garantie 3 jaar