Pullman topmatras Silverline Latex

Pullman topmatras Silverline Latex

Pullman topmatras Silverline Comfortschuim


Pullman topmatras Silverline Comfortschuim

Het Pullman topmatras Silverline Comfortschuim heeft een stevig ligcomfort en is doordoor ook geschikt voor buikslapers. De dikte is 8 centimeter en is geschikt voor elk matras. Comfortschuim (HR-schuim) heeft een zeer open celstructuur, zodat het materiaal goed ventileert. Dat is prettig voor het slaapklimaat, maar ook voor de levensduur van een topmatras. 

De handgenopte, stretch hoes is behandeld met Sensity® (anti-bacterieel) en doorstikt met Comfortfill; een holle, synthetische vezel die zeer goed ventlieert.

 

Levertijd: 5-6 weken

Gratis levering

 

€ 360,00
Op voorraad
Product
Pullman topmatras Silverline Comfortschuim

Pullman topmatras Silverline Comfortschuim

De Pullman topmatras Silverline Comfortschuim heeft een kern van koudschuim. Koudschuim (HR-schuim) heeft een zeer open celstructuur, wat zorgt een zeer goede ventilatie en vochtregulatie. Het schuim heeft ook een hoge veerkracht en zorgt voor een goede drukverdeling, waardoor er minder druk op schouders en heupen komt. Omdat het schuim niet erg rekbaar is (vergeleken met bijvoorbeel natuurlatex), is het ligcomfort van dit topmatras stevig. Ideaal voor mensen die van een steviger ligcomfort houden.

De tijk van dit topmatras is voorzien van Sensity® behandeling. Dit houdt in dat de stof is behandeld met probiotica, die op natuurlijke wijze voorkomen dat allergenen en huisstofmijt een voedingsbodem krijgen. Dit garandeert een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

 

Waarom een topmatras?

Een topmatras heeft meerdere voordelen, waaronder:

  • Comfort: Een topmatras zorgt voor extra comfort, doordat deze zich gemakkelijker naar de contouren van jouw lichaam voegt. Je zult minder druk op uw schouders en heupen ervaren. Het gevolg is minder "woelen" in bed en daardoor rustiger en meer ontspannen slapen.

  • Opmaken: Het opmaken van een topmatras is gemakkelijker dan een normale matras. De molton en hoeslakens gaan alleen om de topmatras, die een stuk lichter en flexibeler is.

  • Verlenging levensduur van matrassen: Matrassen gaan ongeveer 10 jaar mee. Deze levensduur is afhankelijk van de combinatie van druk, vocht en warmte waar een matras mee te maken krijgt. Een topmatras neemt hiervan een groot gedeelte weg, waardoor matrassen langer meegaan. De levensduur van een topmatras is ongeveer 5-7 jaar, wanneer je deze regelmatig keert en draait. 

  • Geen gleuf tussen 2 matrassen: Wanneer je 2 x 1-persoonsmatrassen hebt, zorgt een topmatras dat je geen last meer hebt van de gleuf tussen de matrassen.
Meer informatie
Matras merk Pullman
Stevigheid topmatras Stevig
Garantie 2 jaar