Pullman topmatras Silverline comfortschuim

Pullman topmatras Silverline Comfortschuim

Pullman topmatras Silverline natuurlatex

Pullman topmatras Silverline natuurlatex

Pullman topmatras Silverline Latex


Pullman topmatras Silverline Latex

Het Pullman topmatras Silverline Latex heeft een medium ligcomfort. Latex is redelijk rekbaar en wat zachter dan Comfortschuim. Deze topper zal het ligcomfort dan ook iets verzachten, zonder dat je er helemaal in weg zakt. Met een dikte van 8 centimeter, is dit topmatras geschikt voor elk matras. De luxe, handgenopte hoes van de Silverline Latex is doorstikt met zacht en veerkrachtig Comfortfill. Dat zorgt voor een uitstekende ventilatie. Niet alleen prettig voor het slaapklimaat, maar ook voor de levensduur van een topmatras. Als een (top)matras goed ventileert, zal deze langer mee gaan.

 

Levertijd: 5-6 weken

Gratis levering

 

€ 450,00
Op voorraad
Product
Pullman topmatras Silverline Latex

Pullman topmatras Silverline Comfortschuim

Het Pullman topmatras Silverline Latex heeft een medium ligcomfort en kan op elk matras gelegd worden. Ideaal voor wanneer je het ligcomfort van jouw huidige matras iets te stevig vindt. Door deze latex topper zul je wat zachter slapen. Daar zit ook het grootste voordeel; wanneer je iets meer in je bed wegzakt, kan deze zich beter om het lichaam voegen. Dat zorgt voor drukverlaging, met name op schouders en heupen, omdat ze meer in het topmatras kunnen wegzakken. En omdat deze gemakkelijker wegzakken, ligt de ruggengraat ook rechter en dus meer ontspannen.

 

Niet alleen het ligcomfort is een voordeel, een topmatras heeft meer voordelen:

  • Opmaken: Het opmaken van een topmatras is gemakkelijker dan een normaal matras. De molton en hoeslakens gaan alleen om het topmatras, wat een stuk lichter en gemakkelijker is.
  • Levensduur van matrassen: Matrassen gaan grofweg 10 jaar mee. Deze levensduur is afhankelijk van de combinatie van druk, vocht en warmte waar een matras mee te maken krijgt. Een topmatras neemt hiervan een groot gedeelte weg, waardoor matrassen langer meegaan. De levensduur van een topmatras is ongeveer 5-7 jaar, wanneer je deze regelmatig keert en draait. 
  • Geen gleuf tussen 2 matrassen: Wanneer je 2 x 1-persoonsmatrassen hebt, zorgt een topmatras dat je geen last meer hebt van de gleuf tussen de matrassen.

 

De tijk (hoes) van de Pullman Silverline latex topmatras is doorstikt met Comfortfill en voorzien van Sensity® behandeling. Dit houdt in dat de stof is behandeld met probiotica, die op natuurlijke wijze voorkomen dat allergenen en huisstofmijt een voedingsbodem krijgen. Dit garandeert een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

Meer informatie
Matras merk Pullman
Stevigheid topmatras Medium
Garantie 2 jaar