Pullman topmatras Silverline natuurlatex

Pullman topmatras Silverline natuurlatex

Pullman topmatras Silverline Pocket


Pullman topmatras Silverline Pocket

In het Pullman assortiment, is de Silverline Pocket topper de zachtste en meest luxe topmatras. De kern van dit topmatras is voorzien van een Advanced mini-pocket interieur en deze wordt aan beide zijden afgedekt met natuurlatex. Zo zorgt dit topmatras voor een zeer soepel en luxe ligcomfort. Omdat je heerlijk wegzakt, vormt de Pocket topper zich moeiteloos naar het lichaam. Daardoor ervaar je een bijzonder luxe en ondersteunend gevoel. Het slaapklimaat is ook uitstekend; de geperforeerde natuurlatex in combinatie met de pocketveertjes zorgen voor een zeer goede ventilatie.

Met een dikte van 12 centimeter, is dit topmatras geschikt voor elk matras. De luxe, handgenopte hoes van de Silverline Latex is doorstikt met zacht en veerkrachtig Comfortfill. Dat zorgt voor een uitstekende ventilatie. Niet alleen prettig voor het slaapklimaat, maar ook voor de levensduur van een topmatras. Als een (top)matras goed ventileert, zal deze langer mee gaan.

 

Levertijd: 5-6 weken

Gratis levering

 

€ 840,00
Op voorraad
Product
Pullman topmatras Silverline Pocket

Pullman topmatras Silverline Pocket

Het Pullman topmatras Silverline Pocket heeft een zeer zacht ligcomfort en kan op elk matras gelegd worden. Door de 12cm dikte, lijkt het al een matras op zich. Je zult wat verder in dit topmatras wegzakken en daardoor veel minder druk op heupen en schouders ervaren. En omdat deze gemakkelijker wegzakken, ligt de ruggengraat ook rechter en dus meer ontspannen. 

De tijk van dit topmatras is voorzien van Sensity® behandeling. Dit houdt in dat de stof is behandeld met probiotica, die op natuurlijke wijze voorkomen dat allergenen en huisstofmijt een voedingsbodem krijgen. Dit garandeert een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

 

Waarom een topmatras?

  • Opmaken: Het opmaken van een topmatras is gemakkelijker dan een normaal matras. De molton en hoeslakens gaan alleen om het topmatras, wat een stuk lichter en gemakkelijker is.
  • Levensduur van matrassen: Matrassen gaan grofweg 10 jaar mee. Deze levensduur is afhankelijk van de combinatie van druk, vocht en warmte waar een matras mee te maken krijgt. Een topmatras neemt hiervan een groot gedeelte weg, waardoor matrassen langer meegaan. De levensduur van een topmatras is ongeveer 5-7 jaar, wanneer je deze regelmatig keert en draait. 
  • Geen gleuf tussen 2 matrassen: Wanneer je 2 x 1-persoonsmatrassen hebt, zorgt een topmatras dat je geen last meer hebt van de gleuf tussen de matrassen.
Meer informatie
Matras merk Pullman
Stevigheid topmatras Zacht
Garantie 2 jaar