Auping Noa bed

Auping Noa

Auping Noble Solid oak

Auping Noble

Auping Auronde deelbaar


Auping Auronde deelbaar

De Auping Auronde deelbaar is zeer handig wanneer je bijvoorbeeld onder je bed wilt schoonmaken, of het bed wilt opmaken. Hoofd- en voeteneinde zijn voorzien van een koppelsysteem. De koppeling aan het hoofdeinde houdt de delen bij elkaar. Bij het voeteneinde kan de koppeling gemakkelijk worden losgeklikt. Door het wielsysteem zijn de bedden zeer gemakkelijk uit elkaar te rijden.

De deelbare Auronde is beschikbaar in de breedtematen 160, 180 en 200.

 

Gratis levering en montage

Levertijd: 5-6 weken

 

€ 4.010,00
Op voorraad
Product
Auping Auronde deelbaar
1500 (41,5cm hoog)
2000 (48cm hoog)
Ja
Nee

Auping Auronde deelbaar


 

Buitenwerks afmetingen:

 

Lengte: + 4 cm zonder hoofdbord

Lengte: + 6,5 cm met hoofdbord

Breedte: + 4 cm

Hoogte lage hoofdbord: omranding + 33,5 cm

Hoogte hoge hoofdbord: omranding + 43,5 cm

 

Hoogte deelbare Auronde 1500: 41,5 cm zonder matrassen

Hoogte deelbare Auronde 2000: 48 cm zonder matrassen

 

 

Bijzonder lang genieten van de Auping Auronde

De Auronde heeft niet alleen een tijdloos design, maar ook een buitengewoon lange levensduur. De omranding en herkenbare, ronde poten zijn gemaakt van 15-laags beukenhout. De verbindingen en dragers voor de spiralen zijn van staal. De Auronde wordt voor een groot deel met de hand vervaardigd. Hierdoor is dit bed uiterst duurzaam en kun je er bijzonder lang van genieten.

 

 

Auping Auronde deelbaar zelf samenstellen

De Auronde is op alle mogelijke manieren aan te passen aan persoonlijke voorkeur. Er is de keuze uit de beits- en vollakkleuren van Auping en 2 verschillende hoogtes: Auronde deelbaar 1500 (41,5 cm) en 2000 (48 cm). Dankzij diverse functionele en stijlvolle accessoires, zoals hoofdborden, tafeltjes en lampen, creëer je je eigen deelbare Auronde.

Met een Auping spiraalbodem en matras, die beide zijn voorzien van het AVS concept, wordt de Auronde helemaal compleet. Dit unieke concept van Auping zorgt ervoor dat je comfortabel slaapt, moeiteloos draait en ’s ochtends weer uitgerust en fris wakker wordt.

 

 

Ervaar de Auping Auronde zelf

Je bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar de Auping Auronde en al zijn mogelijkheden bekeken kunnen worden. Hier kunnen we een goed advies geven en helpen om het juiste bed samen te stellen.

Meer informatie
Merk Bed Auping
Type bed Ledikant
Garantie 5 jaar op bedombouw, 35 jaar op spiralen