Pullman Express boxspring London

Pullman Express boxspring

Eikenhouten bed Forestales


Eikenhouten bed Forestales

Het massief eikenhouten bed Forestales heeft een mooi en stoer uiterlijk. De massief houten- of stalen sledepoten dragen de bedzijden. Zo krijgt het bed een zwevend uiterlijk. Het hout van de omranding heeft een dikte van 2,5cm.

Je kunt kiezen uit 2 verschillende hoofdborden. Een massief eiken hoofdbord of een heerlijk zacht gestoffeerd hoofdbord (beige of bruin/grijs). De hoofdborden staan iets schuin, zodat je er comfortabel tegenaan kunt zitten.

 

Levertijd: 10-12 weken

Gratis levering en montage

 

€ 939,00
Op voorraad
Product
Eikenhouten bed Forestales
140x200
160x200
180x200
200x200
140x220
160x220
180x220
200x220
 
Eiken hoofdbord
 
Gestoffeerd hoofdbord beige
 
Gestoffeerd hoofdbord bruin/grijs
 
Eiken
 
Staal
 
Geen bedtafel
 
Model 1
 
Model 2

Eikenhouten bed Forestales

De specificaties:

  • Hoogte bedframe: 21 cm

  • Hoogte inclusief hoofdbord: ca. 87 cm

  • Totale hoogte bedomranding vanaf de grond: 43 cm

  • Totale lengte: gekozen lengtemaat + 20 cm

  • Totale breedte: gekozen breedtemaat + 5 cm

De inlegdiepte is 18 cm en de lattenbodems hebben een hoogte van ca. 9cm. Wanneer je dan bijvoorbeeld kiest voor een 20cm dik matras, zal deze 11 centimeter boven de bedrand komen en de instaphoogte komt dan uit op ongeveer 54 cm. 

 

Lattenbodems

De lattenbodems zijn voorzien van 28 beukenhouten latten. Die zijn allen in rubberen houders geplaatst, zodat ze goed kunnen meebewegen met het matras. Daarbij zijn de latten "overhangend". Wanneer de latten plat op het frame gemonteerd worden, zullen de latten daar harder zijn. Dat merk je vooral wanneer je 2 lattenbodems naast elkaar legt. Het midden is dan zeer stevig omdat er geen veerkracht is. 

Bij onze lattenbodems zijn de latten juist verend opgehangen, waardoor ook het midden goed kan mee bewegen met het matras. Deze lattenbodems geven daarom overal gelijke steun.

 

Verstelbaar

Wil je lekker lezen of tv kijken in bed? Dan kun je kiezen voor verstelbare bodems. Maar let op: niet elke elektrische bedbodem kan in dit eiken ledikant. De sledepoten functioneren als drager en bij de meeste elektrische bedbodems hangen de motor en steunen onder de bodem. Bij de elektrische bedbodem die wij aanbieden, is de motor weggewerkt in het farme van de bodem. Daardoor kan deze zelfs plat op de grond liggen.

Meer informatie
Merk Bed Forestales
Type bed Ledikant
Garantie 5 jaar