Pullman Silverline Premier matras

Pullman Silverline Premier matras

Pullman Silverline Excellence matras

Pullman Silverline Excellence matras

Pullman Silverline Luxury matras


Pullman Silverline Luxury matras

Het Pullman Silverline Luxury matras heeft een heerlijk zacht en soepel ligcomfort. Dat komt vooral door de comfortlaag van natuurlatex. Omdat natuurlatex zeer rekbaar is, voegt het matras zich perfect om de contouren van het lichaam. Daarom is het Pullman Silverline Luxury matras ideaal voor mensen die graag wat verder wegzakken in een matras. De 7-zone pocketveren kern zorgt voor de juiste ondersteuning. Zachter bij de schouders, zodat deze wat gemakkelijker kunnen wegzakken en minder druk krijgen. Bij de heupen is het matras juist weer iets steviger voor extra ondersteuning. 

De genopte matrastijk heeft niet alleen een zeer luxe uitstraling, deze is ook doorstikt met een mix van wol, zijde en katoen. Dat geeft een heerlijk behaaglijk en fris slaapklimaat. Door de horizontale handgrepen is de Pullman Premier matras ook gemakkelijk keerbaar.

 

Levertijd: 5-6 weken

Gratis levering

 

€ 999,00
Op voorraad
Product
Pullman Silverline Luxury matras
Ja
Nee

Pullman Silverline Luxury matras

Het Pullman Silverline Luxury matras heeft een soepel ligcomfort. Het grote voordeel daarvan is dat deze zich beter om het lichaam voegt. Zeker wanneer iemand een zij- of rugslaper is (voor buikslapers is de Luxury minder geschikt).

Wanneer een matras zich meer om het lichaam voegt, zal de ruggengraat ook rechter en natuurlijker liggen. Immers, schouders en heupen zijn wat breder en de taille juist wat smaller. Dat is ook de reden dat de pocketveren kern "gezoneerd" is. Door de stevigheid van de pocketveren bij schouder, taille en heupen aan te passen, geeft de Pullman Luxury overal de perfecte ondersteuning.

Op de pocketveren kern, ligt de drukverdeler en comfortlaag van natuurlatex. Natuurlatex is bijzonder rekbaar, waardoor je wat meer wegzakt. Zo kan het matras zich perfect naar het lichaam vormen. En omdat het zich zo goed vormt, zul je ook minder druk op schouders en heupen ervaren. Daarbij ventileert natuurlatex ook zeer goed, zodat het slaapklimaat heerlijk fris blijft.

 

Pullman Je t'aime uitvoering

Het Pullman Silverline Luxury matras kan in diverse afmetingen geleverd worden, namelijk 1-persoons en 2-persoons (tot 180x220 uit 1 stuk). De reden om 2 aparte 1-persoons matrassen te kiezen kan handig zijn wanneer je verstelbare bedbodems hebt. Maar ook omdat jij en je partner allebei een andere stevigheid nodig hebben of willen. Dan kun je ook kiezen voor een "Je t'aime uitvoering". Dan krijg je 1 groot, 2-persoons matras, maar deze is dan stevig aan de rechterkant en standaard (soepel) aan de linkerkant. Of andersom natuurlijk. Zo heb je het voordeel van een 2-persoons matras (geen spleet in het midden) en 1-persoons matrassen (eigen comfort).

Ontdek het sublieme comfort van het Pullman Silverline Premier matras, een perfecte balans tussen stevigheid en luxe. Het Premier matras heeft een wat steviger ligcomfort en biedt niet alleen een perfecte ondersteuning, maar ook de mogelijkheid om te kiezen voor de speciale "Je t'aime uitvoering". Met deze optie ervaart elk individu zijn eigen gepersonaliseerde ligcomfort, dankzij twee verschillende hardheden in één matras.

 

Pullman Silverline Luxury matrastijk

Wat het Pullman Silverline Luxury matras nog beter maakt, is de hoogwaardige matrashoes. Deze is rijkelijk gevuld met natuurlijke materialen zoals wol, zijde en katoen. Wol biedt niet alleen warmte, maar reguleert ook de temperatuur, waardoor je het hele jaar door geniet van een aangename nachtrust. Zijde staat bekend om zijn zachtheid en soepelheid, terwijl katoen zorgt voor een ademende en comfortabele slaapomgeving.

Meer informatie
Gewenst ligcomfort Soepel
Matras systeem Pocketvering
Matras merk Pullman
Garantie 5 jaar